AD

ACTUALITATE

Ion Dichiseanu a fost depus la Teatrul Nottara. Fosta lui soție a venit să-l vadă de mână cu nepoțica

todaymai 21, 2021

Background
share close
AD
AD

Trupul neînsuflețit al actorului Ion Dichiseanu a fost depus la Teatrul Nottara, iar printre primii care au mers să-l vadă a fost Simona Florescu, fosta lui soție. Aceasta nu a venit singură, ci însoțită de Anastasia, feblețea lui Ion Dichiseanu. Îmbrăcată în alb și negru, și cu ochelarii fumurii la ochi, Simona Florescu a mers să-și vadă fostul soț.

Ion Dichiseanu a fost depus la Teatrul Nottara

Sunt momente extrem de grele pentru familia actorului Ion Dichiseanu. Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului a fost depus la Teatrul Nottara. Rând pe rând, rudele lui Dichiseanu au venit să-l vadă și să-i aducă un ultim omagiu. Fosta lui soție, cu care era într-o relație bună, s-a prezentat de mână cu nepoata sa și a lui Dichi.

SURSA FOTO SPYNEWS

Simona Florescu a venit la căpătâiul actorului, de mână cu micuța Anastasia, cea care era feblețea lui Ion Dichiseanu. Actorul îi spunea micuței: primăvara sufletului meu.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu marelui actor, mai au timp până sâmbătă, 22 mai, când are loc înmormântarea. Ion Dichiseanu va fi înmormântat în Cimitrul Bellu din Capitală, pe Aleea Artiștilor.

A murit în brațele Ioanei, așa cum și-a dorit să se întâmple, să-i fie alături. A murit la ora 15.00, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și, după 4 luni în spital, a murit, a declarat Simona Florescu pentru FANATIK.

Ion Dichiseanu a murit la spital

Marele actor al cinematografiei românești a murit la spital, după aproape patru luni de la internare. Ion Dichiseanu avusese o bacterie periculoasă, de care medicii au reușit să-l scape, însă, într-un final, corpul lui a cedat. A luptat mult cu boala, și-a dorit să se facă bine și să revină în sânul familiei, dar din păcate, nu s-a întâmplat așa.

Ion Dichiseanu s-a stins din viață joi, 20 mai 2021, la Spitalul Floreasca din Capitală.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com