Ion Dichiseanu a fost depus la Teatrul Nottara. Fosta lui soție a venit să-l vadă de mână cu nepoțica

Trupul neînsuflețit al actorului Ion Dichiseanu a fost depus la Teatrul Nottara, iar printre primii care au mers să-l vadă a fost Simona Florescu, fosta lui soție. Aceasta nu a venit singură, ci însoțită de Anastasia, feblețea lui Ion Dichiseanu. Îmbrăcată în alb și negru, și cu ochelarii fumurii la ochi, Simona Florescu a mers să-și vadă fostul soț.

Ion Dichiseanu a fost depus la Teatrul Nottara

Sunt momente extrem de grele pentru familia actorului Ion Dichiseanu. Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului a fost depus la Teatrul Nottara. Rând pe rând, rudele lui Dichiseanu au venit să-l vadă și să-i aducă un ultim omagiu. Fosta lui soție, cu care era într-o relație bună, s-a prezentat de mână cu nepoata sa și a lui Dichi.

SURSA FOTO SPYNEWS

Simona Florescu a venit la căpătâiul actorului, de mână cu micuța Anastasia, cea care era feblețea lui Ion Dichiseanu. Actorul îi spunea micuței: primăvara sufletului meu.

Cei care vor să-i aducă un ultim omagiu marelui actor, mai au timp până sâmbătă, 22 mai, când are loc înmormântarea. Ion Dichiseanu va fi înmormântat în Cimitrul Bellu din Capitală, pe Aleea Artiștilor.

A murit în brațele Ioanei, așa cum și-a dorit să se întâmple, să-i fie alături. A murit la ora 15.00, atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și, după 4 luni în spital, a murit, a declarat Simona Florescu pentru FANATIK.

Ion Dichiseanu a murit la spital

Marele actor al cinematografiei românești a murit la spital, după aproape patru luni de la internare. Ion Dichiseanu avusese o bacterie periculoasă, de care medicii au reușit să-l scape, însă, într-un final, corpul lui a cedat. A luptat mult cu boala, și-a dorit să se facă bine și să revină în sânul familiei, dar din păcate, nu s-a întâmplat așa.

Ion Dichiseanu s-a stins din viață joi, 20 mai 2021, la Spitalul Floreasca din Capitală.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com