AD

MONDEN

Ion Haiduc n-a ținut cont de gura lumii și s-a cuplat cu o tinerică. Cine e ea?

todayianuarie 8, 2021 7

Background
share close
AD
AD

Faimosul actor, Ion Haiduc trăiește o frumoasă poveste de dragoste de nouă ani cu o tânără care îi este mai mică cu 42 de ani. Diferența destul de majoră nu pare să fie un impediment, lasă de înțeles Ion Haiduc.

Cu cine se iubește Ion Haiduc

Actorul Ion Haiduc, în vârstă de 72 de ani se iubește cu o tânără în vârstă de 30 de ani, pe numele său Alexandra Aga.  Povestea lor de dragoste rezistă de nouă ani, iar cei doi s-au cunoscut în perioada când Alexadra era studentă în anul II, la UNATC și voia să asiste la repetiția unei scene de teatru, informează Libertatea.

”Întâlnirea noastră este, poate, una din poveştile frumoase care le ştiu eu. Are o notă foarte serioasă, în ciuda diferenţei dintre noi doi. Alexandra era studentă în anul II, abia îl începuse şi era la Mircea Rusu studentă, la UNATC. A vrut să vadă o repetiţie la Teatrul Naţional. S-a dus la Stănciulescu, la regizor, dar actriţa principală a zis că nu dă drumul la nici un fel de student, că la repetiţii actorul e cam în fundul gol. Ceea ce e adevărat. Lumea îşi face o altă impresie.  Alexandra a fost desumflată rău. Şi mi-a scris pe Facebook dacă poate să vină la o repetiţie. Eu i-am răspuns că o accept, i-am dat numărul de telefon”, spune Ion Haiduc, conform Click.ro

Ambii joacă la Teatrul Nottara din București

Cei doi au trecut repede de la relația de mentor-ucenică la o poveste de iubire. Sunt nouă ani de când formează un cuplu. Joacă amândoi la Teatrul Nottara din București.

Actorul Ion Haiduc se iubește pătimaș cu o tinerică, cu 42 de ani mai mică decât el. Este incredibil cum s-au cunoscut

Alexandra Aga, fostă concurentă ”Bravo, ai stil!”

Alexandra Aga este fostă concuretă a celebrei emisiuni de la KanalD, ”Bravo, ai stil!”. În cadrul show-ului, ea a făcut o declarație despre cum arată bărbatul ideal. Iată o parte din aceasta.

”Vreau un bărbat care să nu îmi aducă un cadou de ziua mea, ci să îmi facă o brățară dintr-o frunză, care să îmi rupă o floare în locul unui buchet de 8 martie, un bărbat care să îmi mângâie fața, care să mă gâdile, să mă ciupească, să îmi pună piedică pe stradă, să mă împingă, să mă fugărească.Vreau un bărbat care să meargă cu mine în parc să joace șotron sau să mă țină de mână plimbându-mă pe gard, să îmi ciufulească părul proaspăt aranjat, să mă muște, să nu fugă repede la mașină dacă începe să plouă ca să nu îi strice părul sau că îi udă ceasul cel scump și hainele de la nu știu ce firmă.

Vreau un bărbat care să se uite în ochii mei fără să îmi spună nimic și să văd și să înțeleg ce dorește, care să mă țină în brațe, al cărui zâmbet să mă lase fără răsuflare. Un bărbat care să aibă inițiativă și să mă ghideze când am nevoie.Vreau un bărbat care să nu mă judece după aparențe sau pentru trecut, să mă oprească în mijlocul drumului doar ca să mă sărute, să cânte și să mă invite la dans oricât de lemnuroasă aș fi, să îmi dea telefon când sunt lângă el pentru a-mi spune că îi este dor de mine.Vreau un bărbat copilăros, alintat și pupăcios care să vrea să pornim mașina și să mergem fără să știm unde anume, să luăm troleul, tramvaiul să nu știm unde ajungem, să nu îi fie frică să se rătăcească.

Vreau un bărbat care să își dorească să mă cunoască, oricât de dificilă, complicată și dură aș părea, care, atunci când mergem la film, să mă sărute cum se stinge lumina și să mă protejeze dacă mă sperii la un film horror.Vreau un bărbat care să îmi deschidă ușa de la mașină, care să mă aștepte cu un pahar de vin și care să îmi pregătească o cadă cu apă fierbinte. Vreau un bărbat care atunci când vede o frunză căzând să se gândească la mine, care să mă inspire și recucerească în fiecare zi, un bărbat căruia îi place vântul și mirosul diferit al zilelor, care înțelege sensul cuvintelor mele și care mă mobilizează. Vreau un bărbat care mă așteaptă cu mâncarea arsă sau care o uită în cuptor vorbind cu mine., a scris ea.

Ion Haiduc și-a Cunoscut Iubita Cu 43 De Ani Mai Tânără Pe Facebook | Libertatea

Sursa: redactia.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com