IONIȚĂ DE LA CLEJANI ÎȘI PIERDE CALMUL ȘI RĂBDAREA! CUM A REACȚIONAT TATĂL MARGHERITEI DUPĂ CE ACEASTA S-A FILMAT CU UN PISTOL ÎN MÂNĂ

Dacă până acum și-a păstrat calmul și decența în ceea ce privește declarațiile de presă, ultima acțiune a Margheritei l-a scos din minți pe Ioniță de la Clejani. Abordat de reporter despre faptul că fiica lui a apărut cu un pistol în public și a postat totul pe internet, cântărețul a avut o reacție recalcitrantă.

a

Ioniță de la Clejani a mărturisit luni seară la XNS că o să lupte până în pânzele albe pentru fiica sa, să-i demonstreze nevinovăția, în dosarul în care aceasta este anchetată pentru consum de droguri la volan.

Astăzi, artistul a fost abordat de câțiva reporteri care l-au întrebat ce înseamnă postarea Margheritei din online, cu pistolul în mâna, în mașină, noaptea. Acesta a dat un răspuns evaziv, grăbit și ușor recalcitrant, semn că răbdarea lui începe să dispară.

„Foarte bine ce a postat. Nu știu ce a postat. Este în derulare procesul. Nu mai facem declarații de presă”, a declarat Ioniță de la Clejani, care a fost abordat de reporteri în timp ce se urca la volan.

Margherita își trăiește viața la maximum

Margherita a dat iama în amintirile călătoriilor sale din trecut și a postat o serie de fotografii și filmulețe în care apare ca o lady fericită și împlinită, care își trăiește viața fără griji și fără probleme.

Într-unul dintre videoclipuri, Margherita apare îmbrăcată sumar, sexy, iar în mâna are un pistol cu care se joacă periculos în fața camerei de filmat. La un moment dat, fata lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani îndreaptă pistolul către cameraman, semn că nimic nu o poate opri și poate deveni imprevizibilă.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com