Ionuț Machidon, un polițist din Dâmbovița, a devenit erou pentru două românce sechestrate de proxeneți în Italia: „Una dintre ele mi-a scris pe Facebook, o știam din sat”

Ionuț Machidon, un polițist din Dâmbovița, a devenit erou pentru două tinere românce sechestrate și duse în Italia. Iată întreaga întâmplare și cum una dintre tinere l-a contactat pe acesta pe Facebook.

a

Ionuț Machidon, un polițist din Dâmbovița, a devenit erou pentru două românce sechestrate de proxeneți în Italia: „Una dintre ele mi-a scris pe Facebook, o știam din sat”

Ionuț Machidon este șeful Postului de Poliție Hulubești, Dâmbovița. Datorită lui, două tinere de 20 și 22 de ani au scăpat din mâinile unor răufăcători. Sechestrate în Italia de doi proxeneți din Târgoviște, româncele erau bătute și obligate să se prostitueze. Prin asta i-a spus că trece una dintre tinere polițistului Ionuț Machidon. Tânăra i-a trimis acestuia mesaje pe Facebook în data de 26 februarie.

Am fost sesizat prin aplicația Messenger de la Facebook de către o persoană din Italia, care locuiește în comuna unde îmi desfășor activitatea, solicitându-mi sprijinul, ajutorul, declarând că se află într-o stare de pericol, fiind ținută cu forța și obligată să se prostitueze de către mai mulți bărbați”, a declarat Ionuț Machidon, șeful Postului de Poliție Hulubești, pentru Adevărul.

„Urmare a sesizării, pe care am tratat-o cu maximă seriozitate, a fost întocmit un dosar penal care, ulterior, a fost declinat către DIICOT, biroul teritorial Dâmbovița, care au dispus măsuri legale cu privire la aspectele sesizate care s-au și confirmat”, a mai spus polițistul.

În cele din urmă, româncele au fost găsite în urma unei descinderi în orașul Tripoli din Italia. Una dintre ele e însărcinată, conform sursei. Vinovații, de 35 și 37 de ani, sunt acuzați de trafic de persoane și au fost arestați, iar Ionuț Machidon și-a primit meritele pe pagina de Facebook a Poliției Române: „Este un exemplu de eroism modern”.

„O tânără, prin intermediul internetului, i-a scris lui Ionuț că este sechestrată în Italia împreună cu o amică, fiind obligate să se prostitueze. Timpul era limitat, precum și accesul la telefon, așa că Ionuț a strâns câteva informații esențiale, care au ajutat la găsirea fetelor și reținerea celor doi, ce erau în spatele activități infracționale”.

„Este un exemplu de eroism modern, în care utilizarea inteligentă a tehnologiei poate ajuta la salvarea unor vieți umane. Ionuț este un exemplu pentru toți, un om bun și un polițist model. Mulțumim tuturor pentru munca depusă”, este mesajul din mediul online.

sursa: https://redactia.ro/ionut-machidon-un-politist-din-dambovita-a-devenit-erou-pentru-doua-romance-sechestrate-de-proxeneti-in-italia-una-dintre-ele-mi-a-scris-pe-facebook-o-stiam-din-sat-257865?fbclid=IwAR0WE1Ihhkv7d_HsveD55BCLyNAB32V0_UecZs_4FrTlSOIAnqmX86Rd8RY

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com