Irina Columbeanu, surpriză pe Instagram. Ce a postat fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor

Irina Columbeanu (14 ani) le-a oferit o surpriză uriașă celor care o urmăresc pe Instagram. Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a revenit pe rețelele de socializare după o absență destul de lungă.

a

Copila este una dintre cele mai urmărite tinere din mediul virtual, chiar dacă nu mai este la fel de activă de când s-a mutat la mama sa, în Statele Unite ale Americii. Adolescenta și-a făcut un renume prin intermediul vloggurile realizate în trecut.

Fata a trecut prin schimbări radicale de când a părăsit România, dovadă că-i priește mediul în care trăiește acum. Irina Columbeanu s-a transformat într-o adevărată domnișoară, care este foarte atentă la stilul ei vestimentar și la comportament.

Irina Columbeanu are un exemplu notabil în persoana mamei sale, Monica Gabor, care de mai bine de 2 ani se ocupă de creșterea și educarea ei. Fiica lui Irinel Columbeanu i-a cucerit pe internauți cu frumusețea sa, moștenită de la fostul fotomodel.

Fetița în vârstă de 14 ani a revenit acum cu forțe proaspete pe Instagram, unde a publicat două imagini în care apare într-o rochie elegantă și cu câteva bijuterii care îi completează ținuta ca la carte.

Colierul din perle și inelul cu o piatră mov sunt în prim-planul fotografiilor din mediul online, cel mai probabil acestea fiind primite cadou de la o persoană foarte dragă din viața ei.

Imaginile au adunat aproximativ 10.800 de aprecieri și foarte multe comentarii din partea oamenilor, care s-au bucurat enorm să observe trăsăturile fizice ale tinerei domnișoare pasionate de modă, social media și de limbile străine.

„Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi.

Sunt într-o comunicare mai mult virtuală cu ea. Așa este un lucru mai puțin greu de suportat, dar nu trebuie să o considerăm o dramă”, spunea recent Irinel Columbeanu despre decizia plecării fiicei sale în America.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com