AD

MONDEN

Irina Tănase e distrusă! Cu cine și-a petrecut Dragnea Revelionul

todayianuarie 2, 2022 11

Background
share close
AD
AD

Fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a sărbătorit trecerea în Noul An alături de cei dragi, postând și pe rețelele de socializare un mesaj cu acest prilej. Chiar dacă s-a despărțit de Irina Tănase, fostul lider social-democrat nu pare deloc afectat.

Irina Tănase e distrusă! Cu cine și-a petrecut Dragnea Revelionul

Liviu Dragnea a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj în care le urează oamenilor un an mai bun, mesaj alături de care a atașat și o fotografie cu fiul lui, semn că fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD) și-a petrecut Revelionul alături de cei din familie.

Se pare că fostul social-democrat nu s-a împăcat cu iubita sa, Irina Tănase, și a preferat să petreacă ultimele momente din 2021 alături de familie.

Cei care îi urmăresc activitatea în mediul online a fostului lider politic au reacționat imediat – 4 mii de oameni i-au urat lui Liviu Dragnea ”la mulți ani”.

”Anul 2021 a fost un an cu multe încercări pentru fiecare dintre noi, atât pentru mine cât și pentru copiii mei. A fost un an care m-a făcut mai puternic și care m-a învățat, mai mult ca niciodată, că familia este tot ceea ce contează cu adevărat în viață.

Îmi iubesc țara așa cum îmi iubesc copiii și, în ultima seară din an, închin împreună cu fiul meu un pahar în cinstea tuturor românilor. La mulți ani 2022!

Să ne dea Dumnezeu sănătate și să ne ofere speranța într-un viitor mai bun!”, este mesajul postat de fostul lider social-democrat.

Irina Tănase și Liviu Dragnea nu mai formează un cuplu

Luna decembrie 2021 a început într-un mod aparte – la acea vreme apăreau primele informații cum că fostul lider PSD și Irina Tănase s-au despărțit. Dacă la început nimănui nu-i venea să creadă acest lucru, declarațiile făcute de cei doi, dar și de Codrin Ștefănescu, cel care i-a rămas aproape lui Dragnea în toți acești ani, au arătat care este, de fapt, adevărul.

În ultima sa declarație pe acest subiect, Irina Tănase spunea că mesajele apărute în presă nu sunt adevărate.

„Am citit siderată mesajele acelea. Eu nu folosesc ”iub” în discuții și nu sunt nici o persoană vulgară pentru a folosi acei termeni.

Mai mult, cine mă știe, iar Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii. Din cauză că nu sunt împăcată cu aspectul lor și chiar intenționam să mă operez. Sper în continuare ca Liviu să mă asculte și îl rog să nu se mai lase influențat de x sau de y. M-am gândit inclusiv la faptul că el ar fi vrut să ne despărțim și că ar fi regizat acest scandal pentru a nu mai fi nevoit să-mi ofere explicații.

Mi-au atras atenția și alte persoane din apropierea mea că ar fi posibil. Dar îmi place să cred că e un bărbat puternic și, oricum, i-aș dărui libertatea pe care și-ar dori-o, în acest caz. Repet: nu l-aș putea determina să mă iubească dacă nu simte!

„Este o făcătură!”

Este o făcătură, așa cum v-ați convins și voi, numărul de telefon din conversații aparține unui om de afaceri străin, care nici măcar nu vorbește românește. De când ne cunoaștem, foarte multă lume a încercat să ne despartă, pentru că au vrut sa îi facă rău lui Liviu. În această poveste nu contez eu, nu mie vor sa îmi facă rău, chiar dacă îmi fac. Ma întreb și eu, dacă e adevărată, oare de ce nu a ieșit această poveste când era președintele PSD? Sau când a fost închis?

Tot ce pot să vă spun este că Liviu este omul meu, omul pe care îl iubesc, lângă care am stat întotdeauna și lângă care îmi voi trăi viața. Iar celor care au plănuit acest lucru în perioada asta, când în sfârșit începeam să ne traim și noi viața frumos, să le fie rușine pentru că suntem înainte de sărbătoarea Crăciunului și se joacă cu atâta usurință cu viețile oamenilor. Pentru mine Liviu este totul, viața mea. Ce fel de ființe pot fi aceia care produc asemenea minciuni și mizerii în ajunul Nașterii Domnului nostru Iisus?, a spus Irina Tănase, pentru Gândul.ro.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com