AD

MONDEN

Irinel Columbeanu, declarații spumoase despre Monica Gabor

todaydecembrie 16, 2020 2

Background
share close
AD
AD

Irinel Columbeanu a fost invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a făcut declarații de senzație despre mariajul cu Monica Gabor și impactul pe care aceasta l-a avut în viața lui.

“Banii i-au dat niște aripi”

Columbeanu a vorbit deschis despre căsnicia lui cu Monica Gabor și a ținut să precizeze că fosta lui soție l-a iubit cu adevărat, nu așa cum au crezut unii, din interes. Omul de afaceri este în continuare de părere că Monica nu a urmărit să își lase în urmă condițiile proaste de trai când a ales să se căsătorească cu el.

Chiar dacă ei nu mai sunt împreună, Irinel Columbeanu a avut de spus numai cuvinte frumoase la adresa fostei soții, cu care are și o fetiță.

“Banii i-au dat niște aripi care pe unii i-au deranjat. Am remarcat schimbarea de comportament, dar nu asta a dus la divorț, ci alte lucruri.

Nu, nu sunt răzbunător, dar consider că trebuie să dai o replică la ceva care îți este prezentat. Dumneavoastră ați prezentat mai multe aspecte, mereu acesta e prea lung (n.red. referitor la faptul că mereu Irinel și-a reciclat cadourile) și multe lucruri pe care le relatați dumneavoastră sunt din gura presei.

Sincer nu știu cât m-a costat căsnicia cu Monica. Dacă vă referiți la cheltuieli, ele au fost cu mult depășițe de valorea clipelor petrecute împreună și de aceea nu pot trage o linie finală pentru a face un decont. M-a iubit Monica Columbeanu, dar nu ca modalitate de a scăpa de viața modestă pe care o ducea, ci eu cred că m-a iubit”, a declarat Irinel Columbeanu la Kanal D.

El a vorbit și despre divorțul de fosta soție și a ținut să precizeze că tot ce s-a întâmplat la finalul căsniciei lor a fost amplificat de prezența mass mediei în viața lor.

“Dacă nu ar fi fost aceștia și mulți reporteri care să ducă la un final așa apocaliptic al divorțului, lucrurile ar fi fost mult mai pașnice, cum de altfel erau în casa noastră.“, a spus Irinel Columbeanu.

Cu privire la averea pe care o are, Columbeanu nu a vrut să dea prea multe detalii însă a precizat că are resurse suficiente cât să trăiască liniștit și se simte bine să facă singur lucruri pe care înainte nu le făcea, cum ar fi gătitul.

Sursa: livetext.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com