Irinel Columbeanu dezvăluie de ce a ars vila din Izvorani. Toate bunurile au devenit scrum

Irinel Columbeanu a mai primit o lovitură de la viață în acest weekend când a văzut cum -a fost arsă vila de la Izvorani. Acesta a făcut primele declarații după incendiul devastator.

a

Vila din Izvorani nu era asigurată

Incendiul a pornit de la subsolul casei și a cuprins apoi parterul și etajul. Acoperișul a ars în întregime, la fel și o mare parte dintre bunurile existente în casă, care au fost complet distruse. La momentul izbucnirii focului, nimeni nu mai locuia în vila cu 15 dormitoare.

Potrivit viva.ro, Irinel Columbeanu s-a simțiti îndatorat să pună capăt speculațiilor cu privire la asigurarea casei. Acesta a mărturisit că proprietatea nu era asigurată, așadar nimeni nu ar fi putut beneficia de pe urma dezastrului. Mai mult, vila din Izvorani nu era deținută nici de bancă, imobilul urmând să fie scos la vânzare în urma unor procese intentate de către creditori lui Columbeanu.

”Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, a mai afirmat fostul afacerist.

Au ars mai multe obiecte de artă și locul amintirilor afaceristului

Irinel Columbeanu a declarat la Xtra Night Show că holul principal era împodobit cu picturi ale celebrului artist Sabin Bălașa, care nu au mai putut fi recuperate.

”Am multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Frescele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, a dezvăluit Irinel Columbeanu.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com