Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre incendiul de la vila din Izvorani: „A fost un furt deghizat”

În urmă cu cinci luni, fosta vilă a lui Irinel Columbeanu de la Izvorani s-a făcut scrum în urma unui incendiu. Afaceristul susține că la mijloc a fost o mână criminală, iar incendiul un furt deghizat. Columbeanu spune că a rămas fără multe lucruri de valoare, care nu au ars, ci au fost furate.

Fosta locuință a lui Irinel Columbeanu, celebra vilă de la Izvorani, a ars în luna octombrie 2020. Fostul milionar susține că deflagrația ar fi avut ca scop, de fapt, un furt, și că ar fi constatat că ar fi rămas fără câteva bunuri de valoare, inclusiv fresca realizată de Sabin Bălașa.

„A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă… Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate.’, a declarat recent Irinel Columbeanu într-o emisiune TV, potrivit spynews.ro.

În urmă cu câteva luni, Irinel Columbeanu dezvăluia că vila de la izvorani nu-i mai aparține din 2009. Ba mai mult, aceasta nu ar fi fost asigurată.

Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu.

Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului’, spunea Irinel Columbeanu la Xtra Night Show.

.

Vila de la Izvorani valora în jur de 3 milioane de euro

Irinel Columbeanu a declarat că holul principal al vilei de aproape trei milioane de euro era împodobit cu picturi ale celebrului artist Sabin Bălașa. Din subsolul în care se organizau petreceri extragante, unde exista o piscină interioară, ar fi pornit, de fapt, incendiul.

Focul a cuprins o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, s-a extins de la subsol către parter și etaj și la un moment dat a cuprins și acoperișul.

„Am fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Frescele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele’, a dezvăluit Irinel Columbeanu.

Ce avere are acum Irinel Columbeanu

În anul 2006, averea lui Irinel Columbeanu se ridica la suma de 60 de milioane de euro. În anul 2007, averea acestuia s-a ridicat la suma de 150 de milioane de euro, iar în anul 2008, acesta avea 40 de milioane de euro, acela fiind momentul în care averea sa a început să scadă ajungând până la 7 milioane de euro.

În perioada sa de glorie, Columbeanu deținea cel mai nou model de Rolls Ryce Phantonm EWB, care costa în jur de 600.000 de euro, dar și un Bentley a cărui valoare se ridica undeva la 220.000 de euro.

Irinel mai deținea câteva terenuri la Ciolpani și renumitul palat de la Izvorani. Cea care l-a dus la faliment a fost firma de betoane, potrivit playtech.ro. Acesta s-ar fi împrumutat din bancă și nu a achitat creditul, iar aceasta a pus sechestru pe 56 de terenuri ale sale.

Între timp, Columbeanu a decis ca fiica lui și a Monicăi Columbeanu, Irinuca, să meargă la mama ei în America, deoarece el nu își mai permitea să îi achite taxele școlare și nici alte cheltuieli care țin de întreținerea acesteia.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com