Irinel Columbeanu, dezvăluiri surprinzătoare despre incendiul de la vila din Izvorani: „A fost un furt deghizat”

Irinel Columbeanu, dezvăluiri surprinzătoare despre incendiul de la vila din Izvorani

Irinel Columbeanu, dezvăluiri surprinzătoare despre incendiul de la vila din Izvorani. Fostul milionar a vorbit pentru prima dată despre incendiul devastator de la vila din Izvorani. Casa sa a fost făcută scrum, iar Irinel Columbeanu consideră că incidentul a fost „un furt deghizat”, pentru că lipsește o frescă. Fostul soț a Monicăi Gabor a rămas fără bani, locuind în prezent într-un apartament cu două camere din Colentina.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri surprinzătoare despre incendiul de la vila din Izvorani: „A fost un furt deghizat”

Cu ani în urmă, Irinel Columbeanu se număra printre cei mai bogați oameni din România. Acesta este cunoscut pentru relațiile sale cu numeroase vedete din țară, dar și pentru căsătoria sa cu Monica Gabor, pe vremea când aceasta avea doar 19 ani. Ei bine, vremurile s-au schimbat, iar din petrecerile pe care le organiza seară de seară la vila sa din Izvorani, Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască cu chirie într-un apartament cu două camere modest, din Colentina.

De parcă nu era de ajuns că a rămas fără bani, casa sa din Izvorani a fost cuprinsă de flăcări în urmă cu câteva luni. Referitor la acest lucru, fostul afacerist consideră că a fost vorba despre un jaf deghizat. „A fost un furt deghizat. Cred ca au luat fresca pe care o știi. Nu s-a găsit nicio urma din frescă… Erau trei și toate trei puteau fi luate. Una dintre ele a fost și luată, când era și Monica, pentru un eveniment, și apoi a fost pusă la loc. Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate.‘, a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a declarat că vila de la Izvorani nu-i mai aparținea din 2009 și nici nu ar fi fost asigurată. „Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștigat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu.Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului”, mai spunea Irinel Columbeanu. De asemenea, fostul soț al Monicăi Gabor susține că are amintiri frumoase în acea casă, iar dacă aceasta a dispărut, nu înseamnă că acestea au dispărut și din gândurile sale.

Vila lui Irinel Columbeanu s-a făcut scrum

Irinel Columbeanu a declarat că holul principal al vilei de aproape trei milioane de euro era împodobit cu picturi ale celebrului artist Sabin Bălașa. Din subsolul în care se organizau petreceri extragante, unde exista o piscină interioară, ar fi pornit, de fapt, incendiul.

Focul a cuprins o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, s-a extins de la subsol către parter și etaj și la un moment dat a cuprins și acoperișul. „Am fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Frescele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele’, a dezvăluit Irinel Columbeanu.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

Irinel a decis să o trimită pe fiica sa în America

În urmă cu 11 ani, Irinel Columbeanu și Monica Gabor divorțau, chiar dacă au împreună o fetiță. La acea vreme, Irinuca avea trei ani și a rămas în grija tatălui, dar situația s-a schimbat după ce acesta a rămas fără bani. Cu toate că divorțul dintre cei doi a fost unul scandalos, în prezent, Irinel și Monica au o relație bună.

Cei doi s-au revăzut recent, când Monica s-a întors în România. Modelul locuiește în America, împreună cu iubitul ei, Mr. Pink, iar Irinuca a decis să se mute cu mama sa. Merge la școală și păstrează legătura cu tatăl ei online, fostul afacerist considerând că a făcut un lucru bun când a trimis-o la mama ei în America. „Eu sunt bucuros pentru ce i se întâmplă Irinei, Monicăi. Monica a fost și în București pe timpul pandemiei. Irina era la școală, nu a avut cum să vină”, a declarat Irinel Columbeanu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com