Își săpa grădina când a găsit ceva terifiant. A chemat poliția de îndată

Un bărbat a avut parte de șocul vieții sale în timp ce-și săpa grădina. Nici acum nu și-a revenit din șocul trăit. Autoritățile au sosit de urgență la reședința bărbatului pentru a vedea ce se petrece cu adevărat!

Își săpa grădina și a trăit șocul vieții sale

A decis să-și reamenajeze spațiul din spatele casei, așa că a decis să sape tot pământul. La un moment dat, a sesizat că patrupedul familiei, un câine-lup, a început să se agite în jurul unui morman de pământ. A început să sape cu labele și să schelecăie, ca și cum ar fi ceva îngropat acolo.

După cum era firesc, bărbatul s-a dus să vadă ce se întâmplă acolo. După ce a săpat puțin, a dat de ceva tare. Când a realizat ce se întrevede, i s-au înmuiat picioarele. Nu i-a venit să creadă ce îi indicase patrupedul: un schelet uman.

A chemat autoritățile de îndată

Speriat de ce găsise în propria-i grădină, bărbatul a alertat autoritățile. El a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul și a spus că nu știa de existența unui cadavru ascuns la el în curte. După cum era firesc, poliția i-a îndrumat să părăsească perimetru și să lase specialiștii să facă investigații.

După zile întregi de anchetă, autoritățile au anunțat că e vorba chiar de mai multe schelete umane. Și asta pentru că acea casă era construită deasupra unui cimitir. Ce-i drept, celelalte schelete umane erau îngropate la o adâncime mult mai mare față de cel descoperit de bărbat.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com