Italia va primi turiști vaccinați anti Covid începând cu luna iunie

Vești bune pentru românii care vor să meargă în vacanță în Italia! Premierul Mario Draghhi a anunțat că țara pe care o guvernează va primi turiști vaccinați anti Covid începând cu luna iunie. Declarațiile au fost făcut în ciuda faptului că în ultima perioadă, în Italia, procesul de vaccinare a fost unul lent.

a

Cum vei putea merge în vacanță în Italia

Premierul italian Mario Draghi a anunțat că turiștii vor putea sosi în Italia pe baza unui certificat sau a pașaportului de vaccinare. Mario Draghi a mai preizat că în acest moment talia trebuie să se concentreze pe vaccinarea persoanelor vârstnice și speră că în perioada următoare se va ajunge la 500.000 de persoane imunizate zilnic. Astfel până la finalul verii aproximativ 80% din populația Italiei ar trebui să fie vaccinată anti coronavirus.

„Există posibilitatea unei cooperări între ţările mediteraneene: Italia are multe de învăţat de la Grecia şi Spania. Trebuie să acţionăm imediat pentru a primi turiştii vaccinaţi”.

Premierul italian a mai subliniat că aceste două ţări se pregătesc pentru revenirea turiştilor de asemenea.

Ministrul italian al Turismului speră să promoveze unele dintre insulele mici ale ţării, precum Capri, ca „libere de Covid”, pentru a-i încuraja pe turişti să revină. Massimo Garavaglia a declarat pentru La7: „2 iunie este sărbătoare naţională şi acela poate fi momentul pentru redeschiderea turismului”.

În Italia au fost raportate joi 487 de decese legate de coronavirus faţă de 627 cu o zi înainte, potrivit uni anunț făcut de către Ministerul Sănătăţii. Totodată numărul de infecţii a crescut la 17.221 de la 13.708 în ziua precedentă. Italia a înregistrat 112.861 de decese legate de COVID-19 de la izbucnirea pandemiei, în februarie anul trecut, fiind al doilea cel mai mare bilanţ în Europa după Marea Britanie şi al şaptelea cel mai mare din lume. Până în prezent, ţara a raportat 3,72 de milioane de cazuri.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com