ÎȚI MAI ADUCI AMINTE DE ANDREEA CU „ȘLARFII EI”, DE LA INSULA IUBIRII? CUM ARATĂ ACUM ȘI CE S-A SCHIMBAT ÎN VIAȚA EI, DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE GABI

Andreea rămâne unul dintre cele mai haioase personaje care au venit vreodată la Insula Iubirii. Încă de la început, tânăra care s-a înscris în reality show alături de iubitul ei de la vremea respectivă, Gabi, a dat dovadă de imaturitate, dar și de faptul că nici măcar la școala vieții nu a absolvit. Anii au trecut și cu siguranță fanii emisiunii s-au întrebat măcar o dată ce anume s-a ales de ea, după încheierea filmărilor.

Au trecut 3 ani de când Andreea a participat la Insula Iubirii. Bruneta s-a înscris la emisiune alături de iubitul ei, Gabi și împreună le-au oferit telespectatorilor momente de neuitat. Dacă Gabi se lăuda cu performanțele lui sexuale, aceasta a făcut deliciul fanilor Insulei Iubirii prin numeroase replici, care mai de care mai amuzante, dar și situații dintre cele mai penibile.

Cu toate acestea, Andreea a câștigat simpatia oamenilor care, în felul ei, au văzut-o haioasă și copilăroasă. Anii au trecut, iar acum, Andreea se afișează în social media tot singură, pesemne că încă nu a reușit să-și găsească jumătatea.

Mai mult, fosta concurentă de la Insula Iubirii postează și numeroase clipuri și fotografii cu animale, dar și multe alte lucruri amuzante, pentru prietenii care o urmăresc în mediul online.

Replica ei a devenit virală

Andreea a interacționat, în Thailanda, cu mai multe ispite, printre care și Raul Popa, considerat cel mai matur dintre ispitele masculine. În timp ce stăteau la povești, Andreea l-a întrebat pe Raul dacă îi plac „șlarfii” ei. Într-o notă de ironie, ispita masculină a întrebat-o, din nou, ce anume trebuie să-i placă, mai, mai poate își corectează greșeala. Cu toate acestea, Andreea a continuat să-i repete lucruri legate de „șlarfii” ei, iar fanii Insulei Iubirii au generat numeroase meme-uri referitoare la replica amuzantă a fostei concurente.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com