ÎȚI MAI ADUCI AMINTE DE GAZ PE FOC? CE FAC ACUM BĂIEȚII CARE PUNEAU INIMILE FETELOR PE JAR

În anii 2000, trupa Gaz pe Foc făcea furori pe scenele din România. Piesa ”Adio, visul frumos s-a terminat” a fost cântată de mii de adolescenți. Din păcate, trupa s-a destrămat, iar băieții și-au văzut de drumul lor. 

Gaz pe Foc era formată din patru băieți. La început au fost  Andrei Roșu, Lucian Viziru și Răzvan Iacob, apoi s-a alăturat și Paul Panait. Din această trupă a mai făcut parte și Dragoș Stănescu.

După destrămarea trupei, fiecare membru și-a văzut de viața lui și s-a reorientat. Astfel că, Lucian Viziru a renunțat la cariera muzicală și a devenit antrenor de tenis în Germania. Paul Panait a continuat să facă muzică, dar în Canada, unde a reușit să scoată și cinci albume. Paul și-a găsit liniștea și în plan personal, s-a căsătorit și are o fetiță.

Alin Lupșa nu a avut la fel de mult noroc. A fost acuzat de trafic de influență și condamnat într-un dosar la doi ani de închisoare cu executare. După un an și trei luni a fost eliberat și s-a îndreptat către o meserie bănoasă, a devenit medic stomatolog și are propriul cabinet, potrivit declarațiilor făcute de Andrei Roșu.

Cu ce se ocupă ceilalți membri ai trupei

Răzvan Iacob a devenit asistent universitar, iar Dragos Ștănescu este îndrăgostit de actorie. Cât despre Andrei Roșu, se știe faptul că este alergător de cursă lungă, fiind ultramaratonist. Tot el este și cel care a afirmat că în perioada în care făcea parte din trupa Gaz pe Foc, era cel mai slab la partea de coregrafie.

Să ştii că eram cel mai slab la partea de coregrafie, chiar am răsuflat uşurat când am plecat din formaţie din punctul ăsta de vedere. Îi exasperam pe regizori la filmările videoclipurilor pentru că rămâneam mereu în urmă. Chiar nu pot dansa sincron…

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Îi exasperam, de asemenea, şi pe colegi la concerte cu aceste sincroane, care nu îmi reuşeau, aşa că atunci când trebuiau făcute, eu coboram în public şi dădeam palma cu fanii”, a povestit amuzat Andrei într-o emisiune TV.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com