Iubirea dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda este una nemărginită. Când se vor căsători cei doi

Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda chiar în ziua în care a făcut 18 ani. Ei bine, de atunci, toate lumea vrea să știe când va avea loc evenimentul cel mare, adică cel în care cei doi vor ajunge în fața altarului.

a

Dragoste, te rog! Iubirea dintre Cleopatra Stratan și Edward este una nemărginită. Când se vor căsători cei doi

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o poveste de dragoste cum numai în filme vezi. Cei doi s-au logodit în cadrul majoratului artistei, iar toată lumea a rămas impresiionată de cadoul pe carre tânăra l-a primit de ziua ei. Edwarrd Sanda și-a luat inima în dinți și i-a dăruit un inel iubitei sale, iar acum cei doi îndrăgostiți sunt extrem de fericiți împreună.

Acum nu mai rămâne decât să ne surprindă cu data nunții. Artistul a declarat că dacă lucrurile vor decurge exact cum își doresc, iar pandemia de coronavirus nu va fi un impediment, cei doi vor face nunta în vara anului 2021. Totodată, cântărețul a mărturisit că își dorește un copul cu Cleopatra Stratan în maxim cinci ani. “Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Ideea de a avea un copil mi-a plăcut dintotdeauna. Astfel, eu și Cleo ne dorim un singur copil în maximum 5 ani de zile”, a dezvăluit Edward Sanda pentru impact.ro.

De asemenea, cei doi și-au ales și locul unde își vor petrece luna de miere. Edward a spus că și-ar dori să meargă în Maldive. Cleopatra și Edward s-au întâlnit în urmă cu câțiva ani, dar dragostea lor s-a înfiripat anul acesta. „Noi ne-am cunoscut la Caracal. Eu aveam 11 ani și el avea 16 când ne-am întâlnit. Am cântat împreună la un concert. De fapt, eu am avut un concert la Caracal, pe 1 iunie 2014, am și acum afișul, și el a cântat în deschiderea mea. M-am îndrăgostit de el după 4 ani, pentru că după concert nu ne-am mai întâlnit, ne-am reîntâlnit acum 2 ani. Nu m-am gândit niciodată că bărbatul vieții mele și omul cu care vreau să trăiesc până la sfârșitul vieții, este omul pe care l-am întâlnit întâmplător când eram un copil și cu care am împărțit aceeași scenă”, a povestit ea.

Cleopatra l-a găsit pe Ghiță. Alături de Edward Sanda, aceastra trăiește o poveste de dragoste nemărginită. Cei doi au în comun muzcia, iar recent cei doi au declarat că sunt pregătiți să facă pasul cel mare. Mai nou, Cleopatra și Edward și-au găsit nașii. Cu toate că ea are doar 18 ani, iar el 22 ani, Edward și Cleopatra sunt pregătiți să facă o nuntă ca în povești. Nașii celor doi, vor fi actorul Dan Badea, și soția sa, Mădălina. Cu câteva zile în urmă, cei doi artiști au luat masa cu viitori părinți spirituali. Într-o emisiunea, cei doi au fost provocați să se sărute pentru prima oară în public, pentru a demonstra că sunt un adevărat cuplu.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com