Iubita lui Ciprian Marica, accident rutier! Cum a rezolvat blondina totul

Iubita lui Ciprian Marica, Ioana Marcu a avut parte de un eveniment neplăcut, zilele trecute. Frumoasa blondă a fost implicată într-un accident rutier minor, dar totul s-a terminat cu bine.

Incidentul nefericit a avut loc într-o parcare din zona Băneasa, potrivit Cancan.ro. Cele două mașini implicate nu au fost grav avariate, mai mult s-au șters una pe cealaltă. Ioana Marcu și conducătorul celeilalte mașini au rezolvat totul pe cale amiabilă. Pentru că accidentul nu a fost grav nu a fost nevoie să fie chemată poliția. Blondina nu și-a pierdut calmul nicio secundă. A stat de vorbă cu bărbatul care conducea cealaltă mașină, apoi au decis să completeze formularele pentru declarația amiabilă. Totul nu a durat mai mult de câteva minute. Apoi, Ioana s-a suit la volanul bolidului și a plecat.

Ioana Marcu, o prezență discretă

Iubita fostului internațional a fost mereu o prezență discretă. Ioana este din Constanța și este medic. A decis însă să se dedice în totalitate familiei. Frumoasa blondină și Ciprian Marica au împreună doi copii.

„Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o femeie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri. La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?”, a spus Marica.

În această vară, Ioana și Ciprian au fost nașii de cununie ai lui Ilie Năstase și al Ioanei Simion. Atunci s-a speculat că s-ar fi căsătorit, dar cei doi nu au niciun act oficial. În urmă cu câțiva ani se pare că cei doi plănuiau o nuntă grandioasă, dar până la urmă evenimentul nu a mai avut loc. Deși au avut ceva probleme în relație din cauza escapadei fotbalistului cu o altă femeie, se pare că Ioana l-a iertat.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com