IUBITA LUI SPEAK S-A FĂCUT DE RUȘINE ÎNTR-UN LIVE: „CINE E ORBAN? ESTE…”

Cunoscutul Speak s-a decis să-și provoace admiratorii și în mediul online, așa că le propune acestora o serie de clipuri pe canalul de YouTube. Provocarea se numește DE SPEAK Firu-n Patru în #AsiaExpress, iar ideea centrală este, bineînțeles, legată de aventura trăită în timpul showului ”Asia Express”.

a

Zis și făcut. În primul episod a fost invitat… Răzvan Fodor, cel care a reușit să câștige premiul cel mare – 15.000 de euro – alături de Sorin Bontea, partenerul și prietenul său.

Iar alături de Speak – Ștefan Sprianu – a apărut și iubita acestuia, Ștefania. De aici și până la un moment antologic nu a mai fost decât un pas, semn că propunerea lui Speak are toate ingredientele pentru a-i ține aproape pe fani și în alte episoade. 

Iubita lui Speak și întrebarea care i-a lăsat mască pe toți

Speak a ținut să precizeze ce se va întâmpla și de ce se va întâmpla tot ceea ce urmează să le arate/spună acestora în fiecare episod, iar un invitat special va da ”greutate” întâlnirilor online. Iar Răzvan Fodor a dorit să știe ce alți invitați speciali vor mai fi invitați, aflând, astfel, că vor și personalități din afara emisiunii ”Asia Express”.

Ștefania a completat, spunând că e vorba despre fani, oameni care-și doresc să vadă tot. Fodor, premeditat sau nu, a conchis că Orban nu ar putea fi invitat, moment în care Ștefania… a comis-o.

Speak: Noi vom comenta cu diferiți invitați din emisiune și nu numai (n.red. – după fiecare episod difuzat)
Răzvan Fodor: Cum adică nu numai? Pe cine mai chemi?
Speak: Vreau să mai chem și din afara emisiunii.
Ștefania: Gen fani, oameni care-și doresc să vadă tot.
Răzvan Fodor: Am înțeles, deci nu-l chemi pe Orban sau…
Ștefania: Cine-i Orban?
Răzvan Fodor: Ludovic Orban.
Speak: Un fel de băiat.
Răzvan Fodor: Un…politician.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com