IUBITUL MARGHERITEI, ACUZAT CĂ ÎȘI MALTRATA „FOSTELE”. „ERA FOARTE POSESIV CU EA, O BĂTEA ȘI O OBLIGĂ SĂ SE…”

Ipostaze scandaloase

De-a lungul timpului, Theodor a distribuit în mediul online mai multe fotografii sau filmulețe scandaloase. Iubitul Margheritei se pare că n-a ezitat să-și împărtășească ”hobby-ul” cu internauții. Nu de puține ori, acesta s-a filmat în timp ce își pregătea câte un cocktail dubios sau când ingera mai multe pastile.

Iubitul Margheritei, ipostaze scandaloase

Comportamentul violent de care l-au acuzat apropiații s-a remarcat și în unele postări ale tânărului. Iubitul Margheritei se pare că avea o pasiune pentru arme. Acesta nu ezita să posteze pe Instagram fotografii cu subînțeles în care apar diferite arme. Ba un cuțit, ba un pistol…

Theodor, iubitul Margheritei, condamnat într-un dosar de droguri

Și-ar fi „terorizat” iubitele!

Conform mărturisirilor unei persoane din anturajul acestuia, în urmă cu ceva timp, Theodor a fost implicat într-o relație foarte serioasă. Doar că iubita de la acea vreme a tânărului ar fi mărturisit prietenilor că Theodor era extrem de posesiv și chiar agresiv. Nu de puține ori, tânărul ar fi bătut-o. Și, mai mult decât atât, acesta și-ar fi forțat iubita să consume anumite substanțe interzise. „Era foarte posesiv cu ea, o bătea și o obligă să se drogheze cu el”,  au susținut sursele noastre.

Iar ca tacâmul să fie complet, în urmă cu câteva luni, după ce s-a cuplat cu o tânără care este artist tatuator, Theodor ar fi fost din nou în centrul unui mega-scandal. Acesta ar fi snopit-o pe tânără în bătaie. Iubita lui Theodor s-ar fi ales cu un ochi umflat și cu nasul spart.

Renegat de familie?!

”Din cauza comportamentului violent și al «hobby-ului» controversat, familia lui a întrerupt orice legătură. Nimeni din familie nu mai vorbește cu el”, ne-a declarat, sub protecția anonimatului, o persoană din anturajul lui Theodor.

Margherita de la Clejani, accident cu surprize

Cine este iubitul Margheritei

Theodor, iubitul Margheritei are și el legături cu industria muzicală românească. Tânărul este un cântăreț de muzică trap și face parte din trupa ”Nordwlui”. De-a lungul carierei, iubitul Margheritei a scos mai multe piese despre substanțele interzise.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com