IUBITUL MILIONAR A DAT-O AFARĂ DIN CASĂ DUPĂ CE A PRINS-O CU “AMANTUL”! IMAGINI CU VEDETA ÎN TIMP CE ÎȘI CARĂ MOBILA ÎN STRADĂ

Cea mai cunoscută dansatoare din buric de la noi din țară și fosta iubită a celui supranumit ”Prințul țiganilor” a ajuns într-o situație uluitoare. Jasmine a fost nevoită să se mute din casă, cu tot cu mobilă și flori, după ce iubitul milionar a ”pus-o pe liber”, când ar fi aflat că l-a „tradus” cu cel mai bun prieten. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile demne de o teleneovelă. Nici Leo de la Strehaia nu i-a făcut așa ceva lui Jasmine.

a

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini savuroase în prim-planul cărora se află fosta dansatoare din buric Jasmine. Sexoasa blondină se pare că se confruntă cu o situație delicată.

Evacuare „în forță”

Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile cu pricina, la scurt timp după ce iubitul milionar ar fi descoperit că Jasmine l-ar fi ”tradus” cu unul dintre cei mai buni prieteni, afaceristul ar fi pus piciorul în prag și i-ar fi dat ”ultimatum” dansatoarei, pentru a evacua apartamentul pe care i l-ar fi închiriat. 

Fosta dansatoare a ajuns cu mobila în stradă

După cum se vede și în imaginile prezentate, în premieră, de CANCAN.RO, la scurt timp după începerea disputei cu iubitul milionar, Jasmine s-ar fi conformat cerințelor acestuia și și-a eliberat apartamentul.

Jasmine, în plină acțiune de evacuare a apartamentului

„Fosta” lui Leo de la Strehaia și-a chemat în ajutor menajera și s-a apucat să mute lucrurile din locuința. ”Zestrea” fostei dansatoare din buric pare să fie extrem de mare. Printre lucrurile pe care blondina le-a luat din apartament se numără câteva corpuri de mobilă, câteva ghivece cu flori, un uscător de rufe, dar și mai multe cutii și valize în care presupunem că și-a împachetat garderoba, una bogată.

Jasmine și-a mutat lucrurile din apartament

Prinsă pe ”picior greșit” cu vecinul?!

Istoria pare că se repetă în cazul celebrei dansatoare din buric. În urmă cu câțiva ani, la scurt timp după ce a ”rupt-o” definitiv cu Leo de la Strehaia, Jasmine a fost acționată în instanță de ”Prințul țiganilor”. La acea vreme, Leo pretindea ca blondina să-i înapoieze o sumă mare de bani, pe care susținea că i-a investit în ea, în timpul relației. Procesul nu s-ar fi finalizat din cauza lui Leo, care nu ar fi achitat unele taxe. Dacă, atunci, Jasmine a scăpat de tevatură, acum procesul cu iubitul milionar pare să fie cât se poate de serios.

Jasmine și-ar fi „tradus” iubitul cu cel mai bun prieten al lui

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, bărbatul care, până în urmă cu ceva timp, credea că și-a găsit ”jumătatea” în persoana focoasei blondine a deschis o acțiune la Judecătoria Sectorului 2.  Ex-iubitul dansatoarei din buric se pare că s-a simțit trădat și ar intenționa cu orice preț să-și recupereze ”investiția” prin intermediul instanței de judecată, după ce blonda ar fi ”călcat strâmb” cu unul dintre prietenii iubitului, care – culmea – locuia la doar un bloc distanță de acesta.

Conform unor surse din anturajul afaceristului, Jasmine ar fi fost surprinsă când părăsea, pe ușa din spate, blocul în care locuia prietenul iubitului ei. 

”Folosea ieșirea din parcare. Venea la acesta camuflată din cap până-n picioare pentru a nu fi recunoscută. Nu dorea ca iubitul să afle de vizitele nocturne pe care le făcea la respectiva adresă. Chiar dacă stătea la doar un bloc distanță, aceasta venea și pleca cu o mașină, tot pentru nu a fi recunoscută”, ne-a dezvăluit o sursă D.A.S.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com