Iulia Albu, pregătită să devină mamă: “Mă văd mamă de încă două ori, cel puțin!”

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate femei din țară. Este cu adevărat un personaj și atrage atenția ori de câte ori are ocazia, reușind să se facă remarcată atât prin stilul vestimentar special, cât și prin atitudine. Iulia Albu a avut probleme în plan sentimental, dar acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste și chiar se gândește să mai devină mamă.

Iulia Albu mai vrea copii

Iulia Albu trăiește acum o frumoasă poveste de iubire. După ce a fost dezamăgită în dragoste și a trecut printr-un divorț cu scandaluri, celebrul critic de modă și-a găsit din nou fericirea în brațele Mihai Alexandru (Mike) și se gândesc deja să ducă relația la un alt nivel.

Iulia Albu are planuri mari de viitor și se gândește ca în curând să devină și mireasă. Își dorește o nuntă restrânsă și atipică, la care să nu se respecte tot felul de obiceiuri și să nu se dea dar. Mai mult, vrea să devină și mamă pentru cel puțin două ori, deși mai are o fată din căsnicia cu Mihai Albu.

Celebrul critic de modă a mărturisit că se vede mamă în viitorul apropiat și nu ar deranja-o deloc nici dacă ar avea tripleți, pentru că i-ar plăcea să aibă o familie numeroasă.

„Mă văd îmbrăcată în rochia de mireasă și mă văd și mamă. Mă văd mamă de încă două ori, cel puțin. Mi-am făcut așa o socoteală, dacă fac tripleți… nu știu cum va funcționa asta. Se mai întâmplă și surprize în viață.”, a declarat Iulia.

Iulia Albu vrea să adopte un copil

Mai mult, Iulia Albu a mărturisit că de ceva timp se gândește și la posibilitatea a adopta un copil, pentru că nu consideră că doar mama biologică poate fi considerat părinte. Totuși, are ceva temeri legate de această idee, pentru că se gândește că respectivul copil nu se va integra complet în familie, lucru ce va fi frustrant pentru el, dar ea va încerca din răsputeri să fie totul bine.

“Să fii mamă nu înseamnă neapărat să fii mama biologică a unui copil. Mă văd și adoptând un copil. Îmi doresc foarte mult să fac asta, dar este foarte dificil. Așa, la nivel declarativ, e foarte simplu.

Este dificil să adopți un copil nu doar din punct de vedere legal. Este dificil să ai un copil adoptat și copii naturali, iar copiii naturali să-l trateze ca și când ar fi fratele lor. Este greu și frustrant pentru acel copil. Este o luptă foarte grea ca să reușești. Nu știu dacă voi reuși, dar îmi doresc”, a mai spus Iulia Albu.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com