Iulia Vântur a făcut anunțul care a șocat toată india, condoleanțe Salman Khan

Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, este în mare suferință. De curând a pierdut un prieten foarte trag, iar actorul Indian nu se poate opri din plâns. Iulia încearcă să-l consoleze și spune că imediat după ce a aflat vestea, Salman Khan a izbnucnit într-un plâns cu inecuri.

Un prieten foarte apropiat, care era director muzical, s-a stins din viața în dimineața zilei de 1 iunie 2020.

Saman Khan în doliu, condoleanțe!

În vârstă de 43 de ani, directorul muzical iubit în India a indoliat întreaga țară, Wajid Khan a murit din cauza noului virus. A fost internat acum o vreme în spital, iar medicii n-au reușit sa-i salveze viața Complicațiile au intervenit, iar copul lui a cedat.

Iulia Vântur a făcut anunțul decesului lui Wajid Khan pe o rețea de socializare. Mesajul fostei prezentatoare

Bun, blând și talentat enorm. Vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Vă mulțumim pentru moștenirea uimitoare pe care ați creat-o ❤️ Vocea dumneavoastră ne va mângâia inimile. Îl iubim pe Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste ?? #wajidkhan #rip #love #respect #music #composer #singer #kindness (nr: Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru tot timpul. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare to care ai crea-o ❤️ Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste ?? #wajidkhan #rip #love #respect #music #composer #singer #kindness) ”este mesajul scris de îndrăgita româncă pe Instagram.”

Iulia Vântur fericită cu Salman Khan

În 2012 Iulia Vântur s-a mutat din România în India, unde s-a îndrăgostit iremediabil de Salman Khan, unul din cei mai iubiți actori din țară. Aceasta de atunci face naveta între România și India, iar acolo și-a refăcut cariera și a început să cânte, fiind idolatrizat imediat de publicul indian.

Iulia Vântur a fost ani buni la Pro TV, prezentând Știrile Pro TV.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com