AD

MONDEN

Iulia Vântur, despre spiritualitate și adaptarea la viața din India. Vedeta a fost invitată în podcastul lui Mihai Morar

todayiunie 17, 2021 3

Background
share close
AD
AD

A părăsit România pentru a se muta în India, împreună cu alesul inimii sale, Salman Khan, un actor faimos în țara lui, în vârstă de 55 de ani. Iulia Vântur a mărturisit astăzi prin ce a trecut în țara adoptivă. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, de pe YouTube, vedeta a vorbit mult despre spiritualitate, meditație și claritatea pe care a obținut-o după schimbarea obiceiurilor occidentale.

Iulia Vântur, un interviu sincer

Cum s-a adaptat la o societate cu totul nouă? Iulia Vântur a explicat cum percep indienii spiritualitatea și ce a schimbat-o și pe ea în ultimii ani.

“E o societate foarte veche cu rădăcini foarte puternice în spiritualitate. Sunt foarte mulți oameni care trăiesc viața așa. Mie mi se pare că în ultimii ani, societatea din România a început să se preocupe foarte mult de aspecul spiritual. (…) Înțelegi faptul că dacă te conectezi cu tine, practic, acela este momentul în care te conectezi la spiritualitate”, a mărturisit Iulia în cadrul podcastului.

În cadrul interviului realizat de Mihai Morar, sub formă de podcast, Iulia Vântur a vorbit și despre părinții ei. Ea are o legătură strânsă cu familia, deși este atât de departe și vine rar în România. A recunoscut că de mare ajutor este tehnologia, apelând la videocall-uri pentru a vorbi cu ei și a se putea vedea cu ajutorul telefonului mobil. Fosta prezentatoare de la Pro Tv a mărturisit că nu a realizat cât de importantă este familia, de fapt, până nu a ajuns în India și a văzut cât de importantă e familia în această societate.

“În India, îmi place și mi se pare frumos, ei sunt mai stabili din punct de vedere emoțional, pentru că au familia lângă ei. Este foarte important când treci printr-un moment de criză să ai familia lângă tine. (…) Eu mi-am dorit să fiu acolo, nu m-a forțat nimeni și mi-am dorit să învăț  să fiu altfel. Ei au alte feluri de a face lucrurile”, a spus Iulia Vântur în video-ul publicat astăzi.

Iulia Vântur a mărturisit cum s-a lăsat de fumat

În urmă cu 5 ani, Iulia Vântur a renunțat la viciu cu ajutorul unei metode indiene. Ea a explicat că e foarte important să îți propui să nu te gândești la ceva ce nu vrei să faci, pentru a renunța la un obicei nociv.

“Totul s-a schimbat când m-am lăsat de fumat”, moment în care Mihai Morar a întrebat-o cum a reușit: “Te gândești acum la o nenorocire. Și apoi nu te mai gândești, te gândești la cu totul altceva. E atât de simplu. Eu așa am reușit. Schimbă gândul. Este doar o alegere. Instant ai să vezi că te gândești la altceva și ai starea de bine. Nu înseamnă să ignori, trebuie să realizezi că nu îți face bine.”

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com