Iulia Vântur, singură și abătută într-o cafenea. Iubita lui Salman Khan s-a întors în urmă cu o lună în România

Iulia Vântur, singură și abătută într-o cafenea

Iulia Vântur, singură și abătută într-o cafenea. Iubita lui Salman Khan s-a întors în România în urmă cu o lună și se pare că șederea ei va mai dura. Recent, blondina a fost surprinsă la o cafenea de fițe din Floreasca. Ceea ce a atras atenția tuturor a fost faptul că Iulia Vântur era singură, nemachiată și abătută, semn că și-a dorit un moment de singurătate și departe de agitație.

Iulia Vântur, singură și abătută într-o cafenea. Iubita lui Salman Khan s-a întors în urmă cu o lună în România

Iulia Vântur, singură și abătută într-o cafenea. Prezentatoarea tv și-a schimbat viața după ce a plecat în India. Mai mult, Iulia Vântur este iubita super starului Salman Khan și a devenit o adevarată vedetă în țara iubitului ei. Afectată de pandemia de coronavirus, Iulia s-a întors în România în urmă cu o lună. Ajunsă în țară, vedeta s-a întâlnit cu prietenii din țară, pe care i-a cam îndepărtat de când s-a mutat în India. Cu toate astea, Iulia pare că are nevoie să fie singură, pentru a-și aduna gândurile. Recent, prezentatoarea tv a fost surprinsă de paparazzii Cancan.ro, în timp ce se afla la o cafenea de lux din București. Mai mult, blondina era singură, fără pic de machiaj, semn că a simțit nevoia să savureze de una singura cafea de dimineață.

“Să fie cu venituri foarte mici, să fie consumatori vulnerabili, să nu aibă şi să nu fi fost vreodată conectat la reţeaua de energie electrică, să fie vulnerabil din punctul de vedere al sănătăţii sau vârstei. Prioritate ar trebui să aibă familiile cu foarte mulţi copii”, a declarat senatoarea.

Ministerul Energiei precizează că în prezent, în România există peste 50.000 de gospodării fără curent electric, iar dintre acestea, aproape 7.000 sunt locuinţe izolate, departe de orice reţea de energie electrică și chiar și racordarea va fi o problemă. În plus, suma respectivă nu este suficientă, ci cu ea poate fi cumpărat cel mult un kit de panouri fotovoltaice, care să susțină un consum mic.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com