IULIANA LUCIU, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU CRISTI MITREA: „PĂSTREZ DOAR PENTRU MINE „

Încă de anul trecut, în presă, au existat imagini cu Iuliana Luciu și Cristi Mitrea în tandrețuri, dar și tot felul de speculații potrivit cărora cei doi ar forma un cuplu. Iată că sora Nicoletei Luciu nu este deloc de acord cu aceste zvonuri și vrea să le pună capăt. Fosta asistentă Tv susține că este singură, dar nici nu și-ar dori să ofere prea multe detalii despre viața ei personală. 

De-a lungul ultimelor luni s-a tot scris că între Iuliana Luciu și Cristi Mitrea ar exista o relație amoroasă și că lucrurile ar merge foarte bine între ei. Ba mai mult, la un moment dat, au existat și imagini în care protagoniștii acestei povești se sărutau cu patos și nu părea că sunt doar amici.

Adevărul ar fi altul, potrivit declarațiilor făcute de Iuliana Luciu. Vedeta susține că între ea și tatăl copilului Andreei Mantea există o relație de amiciție, dar nimic mai mult.

„Care relație? Nu am nici o relație în momentul de față. Cu oricine ies la o cafea, de sex masculin, în secunda doi zice lumea că am o relație. Eu trec așa de la o relație la alta în funcție de câte cafele beau pe zi. Și de asta prefer să ies mai mult cu fetele să nu le mai dau apă la moară”, a exlicat Iuliana Luciu, dezminșind-astfel, orice presupusă idilă cu Cristian Mitrea.

Iuliana Luciu, în căutarea adevăratei iubiri

Potrivit declarațiilor oferite de Iuliana Luciu, indiferent dacă în viața ei există sau nu un bărbat, sau dacă va avea un partener pe viitor, acest lucru va rămâne secret. Fostei asistente de la „Acces Direct” nu i se pare deloc în regulă ca viața ei personală să fie pusă pe tapet. Iuliana Luciu e de părere că o relație trăită în intimitate este mult mai frumoasă și sănătoasă.

„Dacă aș avea o relație nu m-aș afișa cu respectivul în tandrețuri, vai dragoste mare, să ne vadă toată lumea, nu, eu păstrez doar pentru mine”, a mai adăugat Iuliana, pentru Xtra Night Show.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com