Jador a ajuns la capătul puterilor! Faimosul cedează psihic: “Am plâns, înnebunesc!”

Problemele sunt din ce în ce mai multe la Suvivor. Toți concurenții sunt slăbiți, se luptă cu foamea și se gândesc din ce în ce mai mult la finalul competiției, la acre toți visează să ajungă. Deși este iubit de cei de acasă, care îl susțin mereu, nici Jador nu se simte prea bine. Artistul este foarte supărat în ultima perioadă, plânge mult și are nevoie de afecțiune, dar se pare că nimeni nu i-o poate oferi.

Jador, luat în vizor de colegi

Jador este unul dintre cei mai iubiți participanți de la Survivor. El se numără printre favoriții celor de acasă și este sigur că are parte de sprijinul acestora în situațiile dificile. Totuși, artistul nu are o relație la fel de bună cu ceilalți colegi, cărora a reușit să le atragă antipatia foarte repede. El a intrat în conflict cu mai mulț Faimoși de-a lungul timpului.

De curând, toți Faimoșii se pare că s-au întors împotriva lui Jador. Cosmin Stanciu spune despre el că aduce doar energie negativă în echipă și le strică starea celorlalți cu glumele sale proaste. Nici Zanni nu mai suportă comportamentul lui Jador și nu are de gând să-i mai accepte ieșirile.

Elena a avut și ea de comentat, deși până acum nu l-a atacat deloc pe Jador. Se pare că artistul și-a mai făcut un dușman în competiție.

Cosmin Stanciu: Este ca un vampir energetic, ne seacă de energie de fiecare dată prin toate glumele lui proaste.
Elena Marin: Greșește cu siguranță! Mi se pare un copilaș mic și răsfățat de cinci ani.
Zanni: Că ești tu, poți să fii cel mai scârbos, cel mai needucat, cel mai mitocan, dar nu ești cu mine, vere.

Jador se simte marginalizat

Jador simte că nu mai rezistă în așa tesiune. Faimosul se simte din ce în ce mai marginalizat și are impresia că ceilalți râd de el și îl batjocoresc, deși el nu ar avea intenții rele cu nimeni. Faimosul este nemulțumit de faptul că stă mai mereu singur din cauza accidentării și plânge fără ca nimeni să-l audă și ar vrea ca ceilalți să-l înțeleagă.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com