Jador a fost părăsit. Georgiana i-a spus adio pentru totdeauna

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din țara noastră. Manelistul care a participat și la Survivor se bucură de mare succes în plan profesional și este și mai iubit de public de când a fost în Dominicană. Deși are tot ce își dorește, nu are deloc noroc în dragoste și acum a mai primit o lovitură grea din partea femeii pe care o iubește nebunește.

a

Georgiana și-a luat adio de la Jador

Manelistul Jador se bucură de mare succes în plan profesional. Este iubit de o mulțime de oameni, care îi ascultă piesele și care l-au susținut și în timpul parcursului său de la Survivor. Dacă nu s-ar fi accidentat, Faimosul ar fi fost și acum în competiție, pentru că cei de acasă își doreau să-l vadă câștigător.

Jador a mărturisit încă de la început că participă la Survivor pentru a o recâștiga pe Georgiana. Deși a vrut să o uite, și-a dat seama că nu poate trăi fără ea și că vrea să o readucă în viața lui. Cât timp a stat la Survivor, ea i-a mai transmis mesaje din care reieșea că încă se gândește la el, dar se pare că acum a decis altceva.

Georgiana i-a trimis lui Jador un mesaj prin care l-a anunțat că totul s-a terminat între ei. Mai mult, ea le-a transmis și prietenilor lui că nu vrea să mai fie nimic între ei, probabil pentru a se asigura că artistul o va lăsa în pace.

„Sunt singur! Gata! Dar nu știu de ce. Mi-a dat mesaj că e gata, și mie și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata.

Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…”, a declarat manelistul la o emisiune TV.

Jador ar fi făcut orice pentru Georgiana

Jador nu înțelege de ce Georgiana a luat această decizie brusc, fără a-i explica măcar de ce l-a părăsit. El își dorește să afle ce a deranjat-o, cu ce i-a greșit, pentru că o iubește și nu crede că acum i-a făcut ceva rău.

El le-a cerut fanilor să o contacteze și să-l ajute să înțeleagă ce se întâmplă, pentru că el chiar avea planuri serioase cu ea și își dorea să o ceară în căsătorie, să fie cuminte și să se așeze la casa lui.

„Fată, de ce ai plecat din viața mea?! Întoarce-te înapoi, mi-e dor de tine, te iubesc. Ce ai de ai plecat? De ce, măi fată?

Vreau să îi dea toată lumea mesaj să o întrebe de ce a plecat. Bombardați-o cu mesaje, să știu și eu de ce a plecat”, a mai adăugat Jador.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com