Jador este, oficial, singur! Artistul suferă din dragoste, dar este hotărât: „Nu o mai iubesc” - RADIO FX NET

Jador este, oficial, singur! Artistul suferă din dragoste, dar este hotărât: „Nu o mai iubesc”

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. La doar 26 de ani se bucură de mare succes și piesele sale sunt foarte apreciate de public. Deși are o carieră în plină ascendență și se numără printre cei mai mari maneliști ai țării, se pare că lucrurile nu merg deloc bine în plan sentimental.

Jador s-a despărțit de Georgiana

Jador și Georgiana au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. S-au iubit ani la rând, încă de pe băncile studenției și credeau că vor îmbătrâni împreună. Relația lor a fost una extrem de dificilă, care s-a lăsat cu multe certuri și despărțiri, dar iubirea a fost mai presus de toate.

Jador este foarte sincer și deschi față de fanii săi și vorbește mereu despre aspectele personale ale vieții sale. De curând, acesta a fost invitatul Roxanei Nemeș la un podcast, unde a abordat cele mai interesante subiecte. Artistul a vorbit, printre altele, și despre relația lui cu Georgiana.+

Se pare că artistul nu își mai dorește o poveste de dragoste cu aceasta, însă recunoaște că în trecut toate piesele i-au fost dedicate. Deși fizic nu îl mai atrage, susține că va rămâne mereu în sufletul lui și o va iubi, dar nu mai poate fi alături de ea, pentru că sunt diferiți și nu se înțeleg. De multe ori, artistul spunea că iubita lui este foarte geloasă și din acest motiv se ceartă mereu.

„Doar despre ea am cântat. Toate melodiile mele de dragoste sunt doar despre ea, despre calitățile ei ca femeie. Fizic nu o mai iubesc. Psihic, iubesc tot caracterul și sufletul ei, dar eu îmi doresc altfel de om lângă mine. Că tot veni vorba despre Georgiana, ea este o fată foarte mișto, pe care dacă aș vedea-o din nou, m-aș da iar la ea. Oficial sunt singur!’, a spus el în podcastul Roxanei Nemeș.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com