Jador le critică pe noile colege de la Survivor! Nimeni nu se aștepta

Jador pare să nu fie foarte încântat de sosirea noilor colege și a făcut comentarii răutăcioase cu privire la aspectul fetelor. Totuși apele s-au calmat imediat, deși Jador și-a exprimat dezamăgirea cu privire la ultimul joc.

Jador le-a criticat pe fetele noi din chipa lui, mai ales pentru operațiile estetice pe care acestea le au

Se pare că Faimosul cel mai controversat nu a fost impresionat de aspectul exterior al fetelor noi din echipa sa, ba din contra. Jador a făcut comentarii acide cu privire la felul în care Irina Ceban și Raluca Dumitru arată. Culiță a sărit repede în apărarea fetelor.

„Când v-am văzut cu silicoane, cu buze, am zis gata! Mi-ați întrecut așteptările, adică o fată, în general, care se preocupă…”, a spus Jador în timpul unei discuții cu noile concurente de la Survivor România.

„A avut o problemă, a fost o fată cu silicoane și a avut o dezamăgire. Băi, te rog frumos, re rog frumos să nu cerți fetele”, este replica lui Culiță Sterp.

Jador a fost foarte supărat pentru că echipa lui a pierdut jocul de aseară și implicit premiul zilei care a constat în burgeri delicioși. Artistul a dat oarecum vina pe fetele noi pentru acest eșec, deoarece ele nu au adus puncte. Jador susține că el a câștigat trei puncte în primul joc din Republica Dominicană, performanță pe care noile Faimoase nu au reușit-o. De aici a pornit întreaga discuție în care Jador le-a atras atenția tinerelor de la Survivor România că au silicoane și acid hialuronic în buze.

Se pare că artistul a rămas cu traume după o altă colegă care era tunată și în urma căreia, după părerea sa, echipa a avut numai de suferit.

.

„Faza e că, în general, vedetele care vin aici, sunt vedete: silicoane, buze, chestii și eu le judec după cum arată. Dar, astea fiind spuse, săptămâna asta sunteți iertate”, a completat manelistul.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com