Jador, noi dezvăluiri de la Survivor. De ce Zanni este singurul concurent care are voie să se tundă

Jador a fost unul dintre cei mai buni și puternici concurenți de la Survivor. Problemele de sănătate l-au făcut să fie eliminat, pentru că medicii nu i-au mai permis să intre pe teren. De mai multe ori s-a lovit la picior, până când nu a mai fost apt de joc. Deși a fost eliminat de aproape 3 luni, Jador continuă să facă declarații despre competiție.

Jador, totul despre tunsoarea lui Zanni

Jador a plecat de la Survivor  în luna aprilie, după ce medicii i-au cerut să nu mai joace. După mai multe accidentări la picior, stare lui de sănătate s-a agravat și nu a mai putut juca, motiv pentru care a fost eliminat din competiție și s-a întors în țară.

De atunci, Jador a vorbit despre competiție și a oferit detalii importante. Printre altele, el a decis acum să explice de ce Zanni are voie să se tundă. Spre deosebire de ceilalți concurenți, care nu și-au făcut deloc părut de când sunt acolo, artistul din echipa Faimoșilor a avut permisiunea de a-și rade părul.

“Zanni avea voie să se tundă în părți, pentru că a vorbit cu producătorul și a zis că asta e imaginea lui, să i se vadă tatuajele. Așa au convenit să îi dea un big.

Nu avea voie să se tundă sau să se radă în altă parte. Dacă se tundea în altă parte, îl dădea afară instant. Au mai fost cazuri în care s-au bărbierit, dar i-au pedepsit, adică imaginează-ți că încălcau regulamentul”, a explicat Jador.

Ce pedeapsă primesc cei care încalc regulile

Jador a dezvăluit că Zanni nu avea voie să se tundă sau să se radă în altă parte. Dacă se tundea în altă parte, îl dădea afară instant. Unii concurenți au mai încălcat regulile și își tundeau, spre exemplu, barba.

Când producătorii aflau, imediat aplicau pedepsele. De exemplu, când ceilalți concurenți primeau recompensă, ei rămâneau nemâncați. Ceilalți mâncau în fața lor și nu le puteau oferi nimic din porția lor.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com