Jador s-a căsătorit cu o blondă sexy de la noi: imaginile care au stârnit gelozia fanelor

Jador este un personaj interesant care a pus multe inimi pe jar de când a intrat în casa Puterea Dragostei. De-a lungul timpului a avut o relație, a fost prin într-un triunghi amoros, iar la final tot singur a plecat din Turcia. După ce și-a făcut un nume în domeniul muzical, tot ce i-a rămas de făcut era să se așeze la casa lui. Pentru a afla cum este însurat, s-a căsătorit la TV cu o blondă sexy. Află din rândurile de mai jos despre cine este vorba.

Jador s-a căsătorit cu o blondă sexy de la noi: imaginile care au stârnit gelozia fanelor

La bază a fost o provocare, dar fanele au luat-o de-a gata. Manelistul s-a căsătorit în direct la emisiunea Star Matinal. Îmbrăcat la 4 ace, a luat-o de braț pe cea mai potrivită fată găsită în platoul emisiunii si au pășit spre ofițerul de stare civilă, Dima Trofim.

Mireasa a fost Olga Delia, asistenta showului care a pus ochii de el de când a apărut în platou. Amândoi au spus tare și răspicat „DA”, iar nașă le-a fost Nasrin. Aceștia s-au sărutat în direct, iar petrecerea va avea loc în curând. Mai mult, i-a fredonat soției sale cea mai recentă piesă în aplauzele publicului.

Jador s-a căsătorit cu o blondă sexy de la noi: imaginile care au stârnit gelozia fanelor

Jador pe numele său real, Remus Ionuț Dumitrache, a devenit celebru după ce a ajuns în platoul emisiunii matrimoniale „Puterea dragostei” de pe Kanal D. Aici s-a prezentat drept lăutar și este originar din Bacău.

Deși are o pasiune pentru muzică, acesta este un bărbat destul de citit, conform apropiaților săi. Mai mult, drept dovadă, în 2017 acesta a absolvit Facultatea de Relații Internaționale. Carisma și timbrul special l-au făcut să ajungă numărul unu în topurile muzicale din România. Jador având concurenți cum ar fi Dani Mocanu, Florin Salam, pe care i-a și surclasat.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com