Jador, ținta atacurilor la Survivor România. Zanni îl critică aspru: „E foarte mult teatru”

Jador a ajuns ținta atacurilor în competiția Survivor România, cele mai aprige venind chiar din echipa lui. Cel mai aspru dintre Faimoși a fost chiar Zanni, care îl acuză că joacă teatru.

Situația în echipa roșie este extrem de tensionată, disputele culminând în discuțiile despre cine ar trebui să fie eliminat din competiție. Comportamentul lui Jador nu este văzut bine de către ceilalți Faimoși, care își doresc ca acesta să părăsescă concursul cât mai curând, protrivit fanatik.ro

Însă nu toți coechipierii îi sunt potrivnici, Cătălin Moroșanu asigurându-l că nu îl va vota, deoarece apreciază punctele pe care Jador le-a adus echipei. Acest lucru a fost luat în considerare și de Zanni, care a precizat totuși că observă teatrul pe care îl joacă celebrul cântăreț și că întregul său comportament este o strategie.

„Aș renunța la Jador, pentru că e foarte mult teatru de care nu am nevoie. Dar sunt convins că echipa (n.r.- are nevoie de el) și în continuare, ca să câștigăm și să mergem mai departe. Se poate spune că ne folosim, da, ne folosim de ăștia mai buni ca să câștigăm.

El și-o asumă cumva, pentru că are experiență. El dacă și-o asumă și zice că sunt defectele lui, lumea empatizează: ‘uite mă, recunoaște!’ Este o strategie psihologică” a spus Zanni.

Jador nu a cedat presiunii celorlalți concurenți și chiar ia provocat să îl voteze: „care aveți sânge, votați-mă, care nu, ați vorbit doar ca să vorbiți”.

Dar felul în care și-o asumă este altă strategie psihologică în care dă vina pe altceva, nu mai e vina lui ‘am defecte, uite ce fac ăștia, scot defectele în evidență’. Este teatru tot, este victimizare 100%„, a completat Zanni.

Protejatul lui Alex Velea consideră că Jador încearcă să îi înjosească pe ceilalți membrii ai echipei roșii și să atreagă atenția asupra sa doar în moduri negative.

Condițiile din tabără și lipsa unei hrane adecvate contribuie și ele la starea proastă a concurenților, care sunt complet epuizați. Atitudinea manelistului îi seacă de energie pe ceilalți Faimoși, ceea ce dăunează performanțelor echipei.

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com