Jador, vânat de familia lui Pian! Scandalul a luat amploare, manelistul de la ”Puterea Dragostei” chiar e în pericol

Supărat nevoie mare pe Jador, George Pian, vărul defunctului Emi Pian, a avut, zilele trecute, o reacție cât se poate de acidă la adresa fostului concurent de la ”Puterea Dragostei”, doar că, spun sursele noastre, nu s-a mulțumit doar cu atât…

Mai exact, susțin sursele noastre, George Pian a decis să își și pună în aplicare amenințările la adresa lui Jador după ce l-a făcut praf pentru că îl concurează pe amicul lui, Dani Mocanu. Mai nou, susțin sursele noastre, lui Jador i s-a transmis că amenințările cu pricina nu sunt deloc în glumă și, mai mult chiar, a fost pus la cale un adevărat complot pentru a-l umili pe manelistul de la ”Puterea Dragostei”.

Astfel, ne-a explicat surse din apropierea Duduienilor, supărările din ultima vreme și-au găsit un ”țap ispășitor” în persoana manelistului Jador. ”Vor să îl cheme la o cântare, când se mai liniștesc lucurile și să îl umilească așa cum fac ei cu unii maneliști. Adică să îl pună să cânte în genunchi, să îl filmeze când falsează, să îl facă praf… I-a deranjat că Jador a fost arogant cu favoritul lor, cu Dani Mocanu și cu Florin Salam, și vor să îl umilească… Deja au vorbit interlopii între ei și au stabilit să îl vâneze pe Jador”, ne-au precizat sursele noastre.

Jador, amenințat în direct de vărul lui Emi Pian

”Fac și eu video ăsta în special pentru… ăsta de Jador. A venit el de la Bacău să fie și el locul 1 în trending pe Youtube că a scos melodiile alea și a început să plângă: ”Aoleu Simina, te-a … Alex”. Tu un… , ai venit de la Bacău să fii locul 1 în trending… Da, mă, ai dreptate, ai avut locul 1 în trending 2-3 luni cât a vrut Dani Mocanu. Păi ăla e regele hiturilor, ești nebun? Păi cine ești tu mă, că ai cântat pe la tine pe la Bacău când mai murea câinele sau pisica unuia. Tu n-ai un pic de simț de rușine? A venit Dani Mocanu acum și a luat înapoi locul 1. De ce? Pentru că el e numărul 1. Omul, nu că a obosit, s-a plictisit să fie locul 1 și a zis și el cum e să fii locul 2 și 3 și omul s-a supărat acum că te-a văzut că ești pe… și îi era să nu faci vreun infarct, să mori de atâta faimă. Pentru că ăsta e el, Dani Mocanu, omul e Regele! Pe lângă faptul că e al nostru, e fratele meu, dă-i Cezarului ce-i al Cezarului! Nu ție! Că tu ești un prost, ești nebun?

Apropo, vezi că pe data de 20 îmi fată pisica, dacă nu ești prezent, unde te prind, dacă nu te bat. Atât îți spun. Și tu, Desanto, vezi cum stai, că pe tine te trimit înapoi de unde ai venit. Gata cu locul 1, că nu-l meritați! Locul 2, locul 3, luați-le, că nu avem nevoie, dar locul 1, se știe, ăla e rezervat pentru încă 10 vieți de acum încolo, pentru Dani Mocanu. V-am pupat și terminați cu fițele!”, a spus George Pian într-un vlog pe Youtube.

Florin Salam, în război cu maneliștii noii generații

”De când a început Jador să aibă succes, Florin Salam a cam fost deranjat de atitudinea lui. A făcut aluzii peste aluzii cu privire la talentul lui Jador și, la un moment dat, chiar era tensionată situația. Atunci însă a intervenit Culiță Sterp și a fost la Florin Salam la studio și au discutat. Iar unul dintre subiecte a fost chiar Jador, mai ales că Culiță Sterp este amic cu el, iar Florin Salam a fost calmat. De altfel, acum, ironiile lui Florin Salam nu mai sunt neapărat răutăcioase, ci îi atrage atenția doar să nu mai fie arogant. Culiță a reușit să îi împace și, normal, acum este și el, uneori, ironizat de Florin Salam, dar o face prietenește”, ne-a spus un apropiat de-al lui Culiță Sterp.

Mai mult, de curând, Florin Salam, la o mică agapă, s-a apucat de cântat, dar nu înainte de a arunca câteva ”săgeți” pentru maneliștii din generația nouă. ”Edvine, îți cântă fratele tău… 300 de lăutari din ăștia de după Revoluție… Dar tot noi îți răcorim inima… Suntem modești, dar tu știi că cum îți cântăm noi nu îți cântă nimeni, de pe planetă. Și după câteva șprițuri, eu, care nu mai când în România decât câteva luni…”, a fost o parte a dedicației făcute de Florin Salam, ușor incoerent la vorbit, aluziile la prestaţile lui Jador fiind evidente.

Sursa: wowbiz.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com