Janieck lanseaza piesa Life, o piesa poetica, cu influente filosofice

Versuri noi alături de o piesă iconică – așa ar putea fi descrisă, în câteva cuvinte,  Janieck – Life. Piesa originală, lansată de trupa  Black în 1987, vorbește despre disonanța creată între frumusețea pe care lumea înconjurătoare ne-o oferă și modul în care ne simțim noi, de fapt, în interior. O piesă poetică, cu influențe filosofice, care ne este readusă astăzi în atenție de către chitaristul și songwriterul Janieck. De la sunetele catchy de flaut și refrenul prezentat într-un mod uptempo,  Life ni se prezintă ca un kind reminder pe care îl putem primi cu toții. O viață este fericită atunci când știm cum să ne bucurăm de ceea ce ne înconjoară, cum și o zi este una câștigată dacă am râs măcar o dată în decursul a celor 24 de ore. Alături de versurile „It’s a wonderful, wonderful life / Don’t need to worry about it tonight / So if you’re out there singing alone / I’ll sing along with you”, Janieck se apropie și mai mult de ascultătorii săi, spunându-le că vor avea mereu sprijinul său. Și, cum astăzi intrăm și în weekend, putem lăsa grijile deoparte… măcar pentru câteva zile, ca un prim exercițiu.

Cu un număr impresionant de aproape 3 milioane de ascultători lunar pe Spotify, Janieck a cunoscut pentru prima dată succesul odată cu lansarea piesei Reality. În prima sa melodie, lansată chiar la 14 ani, Janieck ne dezvăluia misiunea sa ca artist – aceea de a reuși să creezi o schimbare pozitivă în lume, în timp ce nu ratezi șansele care ți se oferă.

Privită cu atenție, muzica sa își dezvăluie influențele unor artiști precum John Mayer și Ed Sheeran, pe care Janieck îi apreciază foarte mult. Dar, alături de aceștia, există și elemente provenite din alte zone muzicale, precum cele în care se află My Chemical Romance, Greenday și Enya. Dar ce au toate aceste preferințe ale sale în comun? Însuși misiunea lui – aceea de a crea o schimbare prin mesajul transmis. Un mesaj ușor de reținut, care să reușească să inspire publicul.

Pe lângă Reality, printre piesele sale cu cea mai mare recunoștință se află și Narcotic cu aproape 105 milioane de stream-uri pe Spotify și  Little Hollywood, cu 75 de milioane de stream-uri. Totuși, topul este condus detașat în magazinele digitale de către Reality, cu 412 milioane de stream-uri.

CREDITE
 
Artist: Janieck
Titlu: Life
Durata: 02:54
Compozitori: Colin Vearncombe, Janieck van de Polder and Leon Paul Palmen
Editor: Nero Schwartz Music Limited (BMG Rights Management UK Limited)/Purple Eye Publishing trading as JNCK and Friends Music (Universal Music Publishing)/Palm Trees Publising (Houston Comma Publishing)
An: 2021
ISRC: NL-F71-21-05661
Casa de discuri: Socotra Music/Armada Music B.V./Roton Music

Sursa: Roton Music

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com