Kalina a Bulgariei, prinţesa extravagantă care umblă-n sutien şi e victimă a chirurgiei estetice - RADIO FX NET

Kalina a Bulgariei, prinţesa extravagantă care umblă-n sutien şi e victimă a chirurgiei estetice

Ca şi în cazul nostru, şi vecinii noştri au avut povestea lor regală.

Ultimul lor rege a fost Simeon al II-lea al Bulgariei din Casa germană de Saxa-Coburg şi Gotha, care a domnit pe când era copil, între 1943 – 1946. Interesant este că acesta a revenit în actualitatea ţării între 2001 şi 2005, în funcţia de prim-ministru al Bulgariei.

Din mariajul acestuia cu spanioloaica Margarita Gómez-Acebo y Cejuela au rezultat cinci copii, şi anume prinţii Kardam, Kalina, Kiril, Kubrat şi Konstantin. Dintre toţi aceşti copii născuţi în exil, în patria de origine a mamei lor, Spania, cea care iese mai mereu în evidenţă este mezina familiei, Prinţesa Kalina. 

Pe 19 ianuarie, aceasta va împlini 49 de ani. Spunem că prinţesa iese în evidenţă deoarece nu-i de ici, de colo să vezi la evenimentele regale o figură princiară cu părul coafat în codiţe afro, purtând bluze transparente cu sutienul la vedere şi afişând operaţii estetice mai mult decât evidente. Ne referim în primul rând la acea operaţie estetică nereuşită la nas, care se poate vedea cu ochiul liber.

Da, această prinţesă bulgară cu origini spaniole este mai mult decât ieşită din comun.

Căsătorită din anul 2002 cu exploratorul spaniol Kitín Muñoz, Prinţesa Kalina a devenit mamă în anul 2007, când l-a adus pe lume pe singurul lor fiu, Simeon Hassan, al cărui al doilea prenume a fost ales în onoarea Regelui Marocului, în ţara căruia îşi au reşedinţa ea şi soţul ei.

Sursa: okmagazine.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com