KAUFLAND, DECIZIE DE ULTIM MOMENT PENTRU PERSOANELE DE PESTE 65 DE ANI, ÎN PLINĂ PANDEMIE. CE VOR PRIMI PENSIONARII, GRATUIT

În plină pandemie de coronavirus, lanțul de magazine Kaufland a luat o decizie de ultimă oră care îi vizează pe bătrânii de peste 65 de ani. 

a

Pentru a le facilita accesul la cele necesare, Kaufland România a luat o decizie de ultim moment în ceea ce-i privește pe pensionarii de peste 65 de ani, care sunt cei mai expuși în fața coronavirusului. Aceștia vor putea beneficia de livrare gratuită la produsele cumpărate din magazin prin intermediul unei aplicații sau prin intermediul apelurilor telefonice, mult mai la îndemână pentru vârstnici.

Anunțul a fost făcut chiar de Kaufland România, prin intermediul unui comunicat în care se explică situația, dar și faptul că lanțul de magazine vrea să vină în ajutorul pensionarilor de peste 65 de ani.

„Pentru a veni în sprijinul persoanelor în vârstă sau cu dizabilități, care nu pot ieși din casă în această perioadă, am introdus facilități în serviciul de livrare la domiciliu. Astfel, am lansat o linie telefonică specială de preluare a comenzilor, alături de Glovo și de Fundația Regală Margareta a României. Persoanele de peste 65 de ani și cele cu dizabilități pot apela numărul de telefon 0720.00.95.95 și pot plasa comenzi, după următorul program:

  • luni-sâmbătă: 08:30-21:30;
  • duminică: 08:30-20:00.

Linia telefonică creată este momentan disponibilă în toate cele 14 orașe din rețeaua Glovo – București, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad, Ploiești, Oradea, Brăila, Galați și Pitești.

Informații utile:

  • Comanda poate fi făcută doar de către beneficiar și trebuie să conțină maximum 20 de produse.
  • Am pregătit un sortiment de 270 de produse de bază, necesare în orice gospodărie.
  • Livrarea se face în aceeași zi în care se preia comanda.
  • Noi vom asigura livrarea gratuită la domiciliu a produselor, prin intermediul curierilor Glovo și cu ajutorul voluntarilor Fundației Regale Margareta a României”, scrie în comunicatul retailerului, pe pagina sa de prezentare.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com