Klaus Iohannis a semnat decretul! Ce se întâmplă în România

Ziua de 30 septembrie este foarte importantă pentru români, care astăzi primesc o veste pe care o așteptau de mult timp. Președintele Klaus Iohannis a anunțat că a semnat astăzi mai multe decret și a promulgat legea care dă startul PNRR-ului în România.

a

Iohannis a promulgat legea

Iohannis a promulgat decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 155/2020 privind unele măsuri pentru elaborarea Planului național de relansare și reziliență necesar României pentru accesarea de fonduri externe rambursabile și nerambursabile în cadrul Mecanismului de redresare și reziliență.

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României a primit undă verde de la Comisia Europeană, iar tot ce mai trebuia făcut era promulgarea legii de către președinte. Astăzi, românii au primit o veste bună de la conducătorul statului, care a anunțat că a semnat decretul.

Românii încă sunt rezervați când vine de vorba despre acest plan și nu au încredere în spusele autorităților. Iohannis a fost întrebat de mai multe ori dacă situația politică de la București poate afecta implementarea PNNR, iar acesta a afirmat că nu există un risc politic pentru implementarea Planului Național de Redresare și Reziliență. Președintele este optimist și spune că lucrurile vor evolua bine.

Nici premierul Florin Cîțu nu crede că există vreun risc în ceea ce privește implementarea PNRR în România, pentru că acest proiect a fost atent analizat și au fost stabilite toate detaliile. Premierul spune că niciun politician nu se poate opune acestui demers, indiferent cât de mult ar încerca să dea planurile peste cap.

Președintele spune despre PNRR că este un proiect „care ne oferă, pe lângă finanţarea acţiunilor de redresare economică, resursele pentru a implementa investiţii şi reforme structurale esenţiale pentru dezvoltarea ţării noastre pe termen mediu şi lung”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com