KLAUS IOHANNIS, DESPRE VACCINUL ANTI-COVID DEZVOLTAT ÎN RUSIA! „NU EXISTĂ NICIO VALIDARE EXTERNĂ PENTRU ACEL VACCIN”

Klaus Iohannis a vorbit, miercuri, despre vaccinul anti-COVID pe care Rusia a anunțat că îl deține. Conform spuselor acestuia, România nu o să apeleze la acel vaccin, suspiciunile din jurul lui fiind destul de mari.

Președintele Klaus Iohannis a făcut câteva precizări referitoare la vaccinul descoperit de Rusia. Acesta și-a exprimat îngrijorarea și a susținut că România nu ia în considerare administrarea acestuia.

„România este parte din UE și încheie precontracte cu entități din UE. Nu există nicio validare externă pentru acel vaccin menționat”, a declarat șeful

De asemenea, noul vaccin a ridicat multe semne de întrebare și în rândul comunității experților internaționali din Sănătate. Care se tem că „orice problemă cu campania de vaccinare rusă ar fi dezastruoasă atât prin efectele sale negative asupra sănătății, dar și pentru că ar reinstala neîncrederea oamenilor în astfel de tratamente”.

„Nu există un vaccin aprobat în UE”

Klaus Iohannis a mai spus că vaccinul din Rusia nu reprezintă o opțiune pentru România. Însă în acest sens au fost luate deja măsuri. Toată lumea așteaptă apariția unui vaccin, iar atunci când acesta va apărea și o să fie considerat sigur, România va achiziționa 10 milioane de doze.

„Este important pentru români să știe că în UE nu există un vaccin acceptat, aprobat însă UE sprijină mai multe proiecte de cercetare și sperăm ca într-un viitor apropiat să beneficiem de un vaccin COVID-19. România este parte din acest efort și s-a înscris în prima etapă pentru 10 milioane de doze, atunci când primul vaccin va fi disponibil în UE. Dar la acest moment în care discutăm nu există un vaccin aprobat în UE”, a declarat Klaus Iohannis.

statului.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com