Klaus Iohannis, mesaj susținător pentru Suceava:”Împreună vom trece peste această perioadă grea”

Președintele Klaus Iohannis a transmis marți un mesaj în direct pentru suceveni și medici. Șeful statului îi încurajează pe medici și îi asigură că vor primi echipamentele necesare.

Președintele României, mesaj susținător pentru medici

Klaus Iohannis le-a transmic LIVE un mesaj sucevenilor și medicilor care se confruntă cu pandemia de coronavirus. Șeful statului precizează că îi va susține pe medici și îi va ajuta cu echipamentele necesare.

Un gând bun și o încurajare vreau să exprim pentru medici și întreg personalul medical.

Știm că vă este greu, dar voi sunteți în prima linie. Noi, toți românii ne uităm la voi cu speranță și încredere. Sunteți linia de apărare a populației în fața acestui virus.

Știm că vor veni zile și mai grele, dar avem încredere în voi, iar noi vom face tot ce putem pentru a vă asigura materialele de care aveți neovie.

Am încheiat o întâlnire de lucru. Am discutat situația din spitale și vreau să vă asigur pe voi, medici, personal medical, că noi ne facem treaba. Au început să sosească de peste tot materiale de protecție, lucrurile se mișcă. Și acestea vor ajunge în cel mai scurt timp în spitale.

.

Am solicitat astăzi să se facă peste tot în spitale instructajul. Am solicitat celor responsabili să mărească alocările bugetare pentru spitale.

Autoritățile își fac treaba și vă rog pe toți să ne facem treaba așa cum se cuvine”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Mesajul președintelui pentru suceveni

Autoritățile au anunțat luni seara că județul Suceava a intră în carantină totală după ce peste 500 de persoane au fost depistate cu coronavirus.

Astfel, Klaus Iohannis le-a transmis sucevenilor un mesaj de încurajare.

A fost nevoie de o măsură de carantinare pentru Suceava și comunele care înconjoară.

Această măsură a fost luată la timp, dar dragi suceveni nu sunteți singuri. Suntem cu toții în gând alături de voi. Vom avea grijă ca tot ce este necesar să ajungă la voi, însă vă rog din suflet, respectați ceea ce autoritățile impun. Respectați normele de deplasare, normele de igienă. Nu ieșiți decât atunci când e absolut necesar.

Aceste măsuri sunt necesare pentru a vă proteja și pentru a îngrădi răspândirea virusului”, a mai declarat Klaus Iohannis.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com