L-a dat spre adopție când era mic. Peste ani s-a îndrăgostit de el

O poveste șocantă a uimit o lume întreagă. O mamă care și-a dat spre adopție fiul a ajuns să se îndrăgostească de el, acum când acesta a crescut. 

L-a dat spre adopție când era mic, iar acum s-a îndrăgostit de el

Povestea interzisă de dragoste dintre mamă și fiu a făcut încojurul lumii. Este povestea Monicăi Mares, o femeie din New Mexico. Aceasta face amor cu fiul ei în fiecare noapte, iar acum cei doi vor să lupte pentru relația lor.

Monica Mares este o femeie de origine hispanică, din statul american New Mexico. În vârstă de 36 de ani, aceasta trăiește drama vieții ei, după ce s-a îndrăgostit de fiul pe care l-a dat spre adopție în urmă cu 20 de ani. Atât ea, cât și băiatul riscă 18 de luni de închisoare, dacă vor fi găsiți vinovați de incest.

L-a dat spre adopție când era mic. Peste ani s-a îndrăgostit de el
L-a dat spre adopție când era mic. Peste ani s-a îndrăgostit de el

Potrivit Daily Mail, Caleb Peterson și mama lui luptă pentru relația lor și au cerut oamenilor să îi susțină. Cei doi au vorbit despre relația lor pentru presa internațională și au mărturisit că fac parte dintr-o anume minoritate sexuală, GSA, membrii săi practicând relaţiile dintre rudele apropiate.

”Este dragostea vietii mele si nu il pot pierde. Copiii mei il iubesc, toata familia il place. Nimic nu poate interveni intre noi, nici macar inchsioarea. Trebuie sa fiu cu el. Cand vom iesi din inchisoare, daca vom fi condamnati, ne vom muta intr-un stat care permite astfel de relaţii”, a declarat femeia.

Monica Mares avea 16 ani atunci când l-a născut pe Caleb, iar apoi l-a dat spre adopție. După 18 ani, femeia și-a revăzut băiatul și l-a luat acasă de la părinții săi adoptivi care locuiau în Texas. Acum, femeia este dispusă să renunțe la ceilalți copii pentru Caleb.

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Cum se pedepsește incestul în România

Incestul se referă la raporturile sexuale între rude consangvine în linie directă sau între frați și surori. În majoritatea culturilor, incestul reprezintă un tabu, deoarece are implicații neplăcute din punct de vedere biologic, genetic, social și religios.

Atât in România cât și în Republica Moldova, incestul este interzis prin lege. În România, incestul este pedepsit de Codul Penal. Articolul 377 stipulează că ”Raportul sexual consimțit, săvârșit între rude în linie directă sau între frați și surori, se pedepsește cu închisoarea de la un an la 5 ani.”

Rude în linie directă înseamnă străbunici, bunici, părinți, copii, nepoți, strănepoți, etc. Infracțiunea se realizează, sub aspectul elementului material, printr-un raport sexual, adică un act sexual între două persoane. Infracțiunea se săvârșește cu intenție directă, se consumă în momentul realizării raportului sexual, putând îmbrăca și forma unei infracțiuni săvârșită în forma continuată, când actul sexual se referă la anumite intervale de timp. Tentativa este pedepsită de lege. 

În Republica Moldova, Codul penal prevede: Articolul 201. Incestul (1) Raportul sexual între rude pe linie dreaptă pînă la gradul trei inclusiv, precum și între rude pe linie colaterală (frați, surori), se pedepsește cu închisoare de pînă la 5 ani. (2) Persoanele prevăzute la alin.(1) nu sînt pasibile de răspundere penală dacă, la momentul săvîrșirii faptei, nu au împlinit vîrsta de 18 ani și diferența de vîrstă între ei nu este mai mare de 2 ani.

Astfel că, în Republica Moldova, există o excepție în cazul în care actul are loc între minori cu o diferență de vârstă între ei mai mica de 2 ani (dacă actul nu se încadrează în alte infracțiuni – precum violul de exemplu).

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com