LA 2 ZILE DE CÂND A ANUNȚAT DESPĂRȚIREA, RAMONA OLARU S-A ÎNTORS ÎN BRAȚELE LUI CUZA. CUM S-AU AFIȘAT CEI DOI

În urmă cu numai 2 zile, Ramona Olaru își anunța fanii că ea și Cuza nu mai formează un cuplu, dar se pare că cei doi au găsit rapid drumul către împăcare și nu au putut să stea prea mult timp separați. 

a

La  numai 2 zile de când a anunțat despărțirea de Cuza, Ramona Olaru s-a afișat din nou în compania logodnicului său. Pe contul lor de Instagram, cei doi au început să posteze tot felul de filmulețe amuzante, iar printre acestea, și un story mai romantic.

Cuza a filmat-o pe Ramona Olaru la masă, în timp ce ciocnește un pahar de vin cu el și este extrem de zâmbitoare. Și, da, totul se întâmplă la numai 2 zile de când cei doi anunțau că nu mai formează un cuplu, dar se pare că au ieșit victorioși din această situație, iar acum sunt din nou împreună. Ba chiar fac haz de necaz și, pentru că epidemia de coronavirus îi ține în casă, Cuza a făcut o glumă.

„În seara asta am luat cina în oraș” a scris artistul, în dreptul story-ului cu Ramona Olaru, în care cei doi ciocnesc paharele cu vin.

Ramona Olaru, cerută în căsătorie în urmă cu nici 2 luni

În urmă cu o lună și câteva zile, Ramona Olaru de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, a avut parte de surpriza vieții ei, într-o seara, într-un club din Capitală! Iubitul ei, Iulian Adrian Popescu, zis Cuza, de la ”Noaptea, Târziu”, a cerut-o în căsătorie. A fost, mai mult, împins de amici celor doi, aflați la petrecere.

Cuza a îngenuncheat în fața Ramonei și a cerut-o de soție. A avut nevoie de un imbold, venit de la prietenii celor doi, aflați cu telefoanele în mână și filmând marele moment. Deși între cei doi lucrurile păreau că merg de minune, se pare că totul s-a schimbat și au considerat că este mai bine să meargă pe drumuri separate.

sursa : rol.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com