LA CE SUMĂ A EVALUAT CLAUDIA PĂTRĂȘCANU DIVORȚUL DE GABI BĂDĂLĂU? AFACERISTUL DEZVĂLUIE TOT

Gabi Bădălău a ajuns la capătul răbdării, drept urmare a făcut o serie de dezvăluiri. După ce a declarat că soția la „turnat” la DNA, afaceristul a punctat câteva aspecte legate și de divorț. S-ar părea că soția lui îi cere o sumă fabuloasă pentru a-și putea crește copiii.

Afaceristul susține că suma cerută de Claudia Pătrășcanu este absurdă, mai ales că școlile la care băieții sunt înscriși sunt plătite de el.

„Am primit o hârtie pe mail în care a cerut 15 mii de euro pe lună. Eu consider că doi copii cu scolile plătite de mine, consider că doi copii minori se pot descurca și cu 2-3 mii. Îmi doresc o educație foarte bună pentru copiii mei și vreau ca mama copiilor mei să-i crească bine. Mie mi se pare 15.000 de euro foarte mult”, a spus Gabi Bădălău la Xtra Night Show.

„Am o ordonanță la Agigea în care un weekend la două săptămâni este dreptul meu să petrec timp cu copiii. Astăzi m-am deplasat acasă la Claudia pentru a lua copiii. A inventat fel și fel de lucruri și iar a refuzat să mi-i dea. Am vorbit la telefon. E a treia oară când face lucrul ăsta”, a povestit indignat Bădălău.

Ultimul episod de acest gen s-a întâmplat când Gabi Bădălău a mers să-și vadă băieții și a fost ținut la poartă timp de cinci ore. În urma acestei întâmplări, afaceristul s-a adresat organelor competente și a depus o plângere penală, deoarece bruneta a încălcat hotărârea judecătorească prin refuzul ei de a-i da copiii.

„Am fost la Protecția Copilului și la Poliție. Fiecare primărie are o direcție care se ocupă cu monitorizarea pentru a respecta aceste hotărâri judecătorești. O să îi fac o plângere penală pentru nerespectarea hotărârii judecătorești”, a declarat el.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com