La ce temperatură moare coronavirusul în 5 minute. Cât rezistă virusul pe diverse suprafețe

Potrivit TASS, un studiu efectuat de cercetătorii din Hong Kong arată că temperatura ideală pentru dezvoltarea şi răspândirea noului coronavirus este de 4 grade Celsius, în aceste condiţii poate să reziste cel mai mult. Însă, la 22 de grade, noul coronavirus rămâne activ pentru o săptămână, în timp ce la 37 de grade, virusul devine inactiv în două zile. La 70 de grade Celsius, virusul moare în mai puţin de cinci minute, notează mediafax.

În România, temperatura de 37 de grade a devenit o obişnuinţă, în ultimii ani înregistrându-se, pe timp de vară, temperaturi cuprinse între 37-40 de grade Celsius.
 
De asemenea, oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Hong Kong au aratăt în studiul publicat de agenţia TASS că coronavirusul rezistă pe hârtie mai puţin de trei ore, pe lemn, nu mai mult de două zile, pe sticlă, mai puţin de patru zile, pe plastic şi oţel, nu mai mult de o săptâmână şi pe exteriorul măştilor de protecţie, mai mult de o săptămână, la temperatura camerei şi la o umiditate de peste 65%. 

sursa : realitatea.net

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com