LA CE VÂRSTĂ FRAGEDĂ ȘI CU CINE ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA MONICA GABOR. NU, NU E VORBA DE IRINEL COLUMBEANU!

A dus o viață de divă după ce s-a cuplat cu Irinel Columbeanu, dar puțini sunt cei care știu că Monica Gabor a trăit o adevărată traumă în adolescență. Fosta „scorpie” de la Izvorani și-a pierdut virginitatea la o vârstă fragedă, în urma unui viol.

Monica Gabor a stârnit numeroase controverse de-a lungul timpului, dar nu mulți sunt cei care au știut cum anume și-a pierdut virginitatea.

Deși mulți se gândeau că Irinel Columbeanu a fost primul bărbat din viața ei, ei bine, realitatea este alta și este mult mai dureroasă. Monica Gabor și-a pierdut virginitatea la numai 16 ani, în urma unui viol.

Monica Gabor a fost violată la 16 ani

Șatena a fost vândută de un individ pe nume Dinu Damaschin, pe suma de 1.000 de dolari. De asemenea, Monica Gabor a povestit, la un moment dat, totul despre încercările eșuate ale lui Dinu Damaschin de a o viola.

„Într-o seară Dinu Damaschin m-a dus la «Latin» unde l-a invitat şi pe Cristi Tănase şi i-a spus acestuia că sunt virgină şi că mă dă pentru suma de 1000 de dolari, iar Cristi Tanase a fost de acord şi m-a obligat să merg cu el la Hotel Decebal. Împotriva voinţei mele am fost cu acesta la hotel, am început să plâng, i-am spus lui Cristi Tanase că sunt virgină. El a spus că nu-l interesează, după care m-a violat”, a declarat Monica Gabor.

„Am fost cazată la Hotel B. (…) şi am stat în cameră cu Dinu Damschin care a încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunându-i că eu sunt virgină”, a adăugat modelul. Se pare că totul s-a petrecut în anul 2003. Din fericire, în anul 2004, Monica Gabor a scăpat de Dinu Damaschin.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com