La un pas de moarte, după ce și-a vopsit părul. Greșeala pe care și tu o faci

Estelle, o tânără în vârstă de 19 ani, din Paris, a trecut, recent, printr-o experienţă înfiorătoare, la scurt timp după ce şi-a vopsit părul. Tânăra a cumpărat vopseaua de păr de la un magazin din cartier şi, susţine ea, a urmat „aproape toate” instrucţiunile. Da, aţi citit bine: aproape toate!

Ştiindu-se alergică la anumite substanţe, tânăra a testat mai întâi produsul pe piele, însă nu a aşteptat 48 de ore, conform indicaţiilor, ci 30 de minute!

În scurt timp, Estelle şi-a dat seama că ceva era în neregulă: pielea capului începuse să o ardă şi simţea furnicături. Fata n-a stat, însă, aşa… S-a dus la farmacie şi a cumpărat antihistaminice, le-a luat după indicaţiile farmacistului şi s-a dus la culcare liniştită, crezând că, a doua zi, totul va fi „ca nou”.

Când s-a trezit, s-a îngrozit! Situaţia scăpase de sub control! Capul i se umflase, pielea o ustura teribil şi avea mâncărimi cumplite! În plus, abia mai vedea de umflături… 

„Nici nu mai puteam să respir şi capul semăna cu un bec uriaş!”, povesteşte Estelle.

În secunda următoare, şocată, s-a dus la spital. Acolo, medicii i-au aplicat un tratament şoc cu adrenalină şi a fost internată o noapte, pentru supraveghere.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Din fericire, tânăra şi-a revenit, dar i-au rămas câteva urme pe faţă.

Estelle şi-a făcut publică povestea în speranţa că nimeni nu va mai avea de suferit ca urmare a unei greşeli asemănătoare.

sursa : realitatea.net

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com