Larisa Iordache, în uniformă de poliție! Prima zi pe stradă

Larisa Iordache a început munca pe stradă ca agent de poliție. Gimnasta a fost trimisă la Secția 22. Astăzi, campioana a verificat actele șoferilor.

MAI a hotărât să suplimenteze numărul de polițiști, astfel au chemat peste 1900 de persoane din structurile aflate în subordine. Cei mai mulți sportivi de la Dinamo au devenit agenți de poliție pentru 60 de zile. Printre aceștia se numără și Larisa Iordache. Medaliata olimpică, mondială şi europeană la gimnastică a început astăzi munca.

„Am schimbat costumul de gimnastică în uniforma de poliție pentru o perioadă, din cauza lipsei de personal. Trebuie să înțelegem că este cel mai bine să stam în casă. Toți oamenii care în perioada aceasta dificilă sunt la munca, sunt puși în pericol. Pentru a opri acest virus trebuie să ne gândim și la cei din jurul nostru. Așa că eu va rog să stați în casă și să aveți grijă de sănătatea voastră!”, a scris gimnasta pe instagram.

Ce spune Larisa Iordache după prima zi pe stradă

Gimnasta a fost “echipată” corespunzător. Nu a uitat de mască, așa că puțini au fost cei care au recunoscut-o.

„Oamenii erau atât de crispaţi, pur şi simplu le tremurau mâinile când ne prezentau actele.Eu m-am prezentat, dar nu m-a recunoscut nimeni. Am observat o chestie, mi se întâmplă şi mie atunci când mă opreşte poliţia, indiferent că e vorba de un control de rutină sau că am greşit ceva în trafic, toţi oamenii au o emoţie. Pe mine nu mă deranjează că nu mă recunoaşte lumea, chiar mă bucur că sunt tratată ca un om normal”, a declarat Iordache pentru Agerpres.

Până să fie chemată la secția de poliție, gimnasta spune că a stat în casă cât de mult a putut.

„Am stat cât am putut de mult în casă şi să nu iau contact cu alte persoane. Şi acum să ajung în uniforma de poliţie şi să interacţionez cu oamenii este destul de dificil. Sunt foarte multe informaţii dintr-o dată. Este normal să accept situaţia pentru că am fost chemată, nu am nimic de obiectat. Eu sper să mă întorc la gimnastică cât de curând”, a mai spus gimnasta.

sursa : redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com