LAURA BRETAN, ÎN DOLIU: “INIMA MĂ DOARE ȘI ÎMI VA FI DOR DE TINE ATÂT DE MULT”. OMAGIUL COPLEȘITOR ADUS BUNICII SALE DE CÂȘTIGĂTOAREA ROMÂNII AU TALENT

Este doliu în familia uriașă de la “Românii au talent”. Laura Bretan și-a pierdut una dintre bunici, iar vestea a îngenuncheat-o de durere. Câștigătoarea sezonului 8 al emisiunii de la Pro TV i-a adus un omaniu copleșitor bunicii sale.

Laura Bretan, cu sufletul sfâșiat de moartea bunicii sale

Stabilită în Chicago, Laura Bretan a împărtășit pe Instagram că traversează o perioadă extrem de delicată din viața sa; bunica ei a încetat din viață. Cu lacrimi în ochi, talentata cântăreață a publicat o poză de album cu ființa iubită care a părăsit această lume. La descrierea imaginii, ea a așternut în limba engleză următoarele gânduri: “My heart hurts, and I’m going to miss you so much… but I know you’ve gone to be with Jesus now. I love you always Bunica”. Acestea se traduc astfel: “Inima mea mă doare și îmi va fi dor de tine atât de mult… dar eu știu că tu ai plecat ca să fii cu Iisus acum. Te iubesc mereu, Bunica”.

Apropiații și fanii îndrăgitei artiste au copleșit-o cu gândurile senine și mesajele de condoleanțe. “Îmi pare rău pentru pierderea ta, mama mea a murit marți dimineața”, “Cele mai profunde empatii ale mele, Laura. Mă voi gândi la tine”, “Condoleanțe, draga mea. Dumnezeu este cu familia ta în această perioadă grea, amintește-ți asta!” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea de mai jos.

În vârstă de 18 ani, Laura Bretan a câștigat “Românii au talent” în 2016. Ulterior, ea a participat la “America’s Got Talent”, dar și la Eurovision 2019; cântăreața s-a înscris la celebrul concurs muzical cu melodia “Dear Father”.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com