LAURA COSOI, ATAC DUR LA ADRESA LUI SMILEY ȘI A GINEI PISTOL: „DRAGOSTEA SAU ȘANTAJUL?”

Cea mai recentă postare făcută de Laura Cosoi a ridicat foarte multe semne de întrebare. E bine știut că ea și cu Smiley au fost într-o relație timp de șapte ani și au decis să meargă pe drumuri separate pentru că-și doreau lucruri diferite de la viață. Iată că, acum, când amândoi sunt împliniți și fericiți din toate punctele de vedere, actrița pare să aibă un ghimpe împotriva fostului iubit. 

„Mi-ai arătat că până acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni până la tine”,  versurile piesei pe care Smiley a lansat-o după ce a devenit tătic, pare că nu au fost prea apreciate de Laura Cosoi. De ce spunem asta? Pentru că actrița a făcut o postare pe pagina de Facebook, în care pare că aruncă săgeți subtile către fostul ei partener de viață.

“O femeie, dacă-şi dă osteneala, poate păstra un bărbat, cu o condiţie: să-l iubească. Numai dragostea poate inventa mijloace de convingere. Dragostea sau şantajul”, a scris vedeta pe Facebook.

În plus, din mesajul vedetei se poate înțelege și faptul că Gina Pistol ar fi recurs la șantaj emoțional, pentru a-l determina pe Smiley să-i rămână alături. Exact ceea ce ea nu a putut face.

De ce s-au despărțit Laura Cosoi și Smiley?

Laura Cosoi și Smiley au trăit o frumoasă poveste de dragoste, însă atunci când toată lumea se aștepta mai puțin, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Motivul nu a fost divulgat de ei, ci de bunica Laurei, în urmă cu ceva timp. Potrivit acesteia, cei doi și-ar fi dorit lucruri diferite iar asta a făcut ca relația lor să ajungă la final.

La vremea aceea, Laura Cosoi voia să-și întemeieze o familie, dar artistul nici măcar nu se gândea la o astfel de viață. Smiley își propusese să se așeze la casa lui, după vârsta de 40 de ani. Anii au trecut și atât Laura, cât și Smiley și-au găsit liniștea în brațele altor persoane și se pot considera împliniți din toate punctele de vedere.

💥 Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, invitata Psiholog Educational Irina Stanciu 💥 Subiect: rolul de parinte in viata unui om. 💥 .

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com