Laura Cosoi se teme foarte rău pentru fiica sa. Are probleme grave în căsnicie? - RADIO FX NET

Laura Cosoi se teme foarte rău pentru fiica sa. Are probleme grave în căsnicie?

Laura Cosoi este una din cele mai apreciate mămici de pe social media. De când s-a retras don televiziune Laura Cosoi s-a ocupat intes de copiii ei. Este mamă de doi ani, dar trăiește o teamă foarte mare pentru cei doi copii ai săi.

Vorbește extrem de rar de copiii săi și de familia sa, a ales ca partea aceasta să fie ținută departe de ochii presei. Recent vedeta a mărturisit cea mai mare teamă a sa.

Cea mai mare teamă la Laurei Cosoi legată de copii

Laura a povestit într-un interviu că cea mai are teama a sa este să-și crească cei copii singura. Am putea extrapola informația și ne întrebăm dacă are probleme grave în câsnicie sau dacă este doar o teamă a sa pentru viitor.

Când am născut-o pe Rita, care acum are 2 ani și jumătate, când am ajuns în salon, m-a bușit plânsul. A fost naștere naturală. M-a bușit plânsul pentru că nu știam ce se întâmplă, eram copleșită, mi se părea că m-am despărțit de ea.

Ăsta a fost sentimentul, o despărțire, că nu mai depindea de mine. Și crește apoi o dragoste în tine, nu știu dacă e și atunci o descoperi sau crește odată cu copilul. Am descoperit că într-o mamă încape atâta dragoste, încât nu-ți poți imagina. Dar sufletul mamei este încăpător, face loc pentru fiecare pui”.

„Când ești părinte, copiii scot din tine lucrurile despre care nu știai. Eu nu sunt o mamă răbdătoare și nici o mamă jucăușă, dar pot spune că am descoperit că am infinită răbdare pentru ele. Este singurul loc și moment când am răbdare. Dacă mă întrebi care este cel mai greu lucru ar fi să-mi cresc copiii singură, mi se pare extrem de dur și la fel de greu mi se pare să crească copiii fără părinți”, a mai adăugat Laura Cosoi.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com