Laurențiu Regehcampf, pus la zid de internauți. Ce gest a făcut antrenorul. „Urât gest! Să-ţi fie ruşine!”

Primele imagini cu Laurențiu Reghecampf și iubita sa! Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți

Laurențiu Reghecampf este în centrul atenției mondene de o bună bucată de vreme. Ieri antrenorul Craiovei a comis-o grav! Și a fost pus la punct de internauți. Ce a putut face Laurențiu Reghecampf încât să își înfurie fanii.

a

Ce gest a făcut Laurențiu Reghecampf

Nu multă lume știe că Laurențiu Reghecampf are pagină de instagram. Până mai ieri acesta nua  fost deloc activ pe rețeaua de socializare, dar acum a început să publice mai multe fotografii cu el. Acest lucru i-a înfuriat pe internauți care l-au pus la zis. Aceștia i-au trimis comentarii spunându-i că este un gest foarte urât din partea lui să publice poze singur în timp ce se distrează având în vedere situația din familia sa.

Rușine să îți fie, cel puțin față de copiii tăi. Așa bărbat, să facă copii cu toate care îi ies în cale, peste tot… în urma ta lași copii, nu te gândești că poate suferă?”, „Nu sunt fan Anamaria Prodan, dar ai procedat foarte greșit ca bărbat, ca soț, ca om! Divorț, primul pas, după iubită și copil. Ai decăzut mult în ochii fanilor și o să decazi și mai mult. Urât gest, nedemn de orice bărbat/femeie.”, au scris câțiva dintre internauți.

Mariana Pfeiffer a rupt tăcerea! Ce a spus despre divorțul lui Reghe

Mariana Pfeiffer a fost mereu o prezență foarte discretă. Deși fostul ei soț este un personaj foarte mediatizat, adesea ea a refuzat să facă comentarii la adresa lui deși în ultimele luni a fost în centrul atenției. Acum, Mariana Pfeiffer a oferit o declarație despre ce se întâmplă în familia Prodan Reghecampf.’

Fosta soție a lui Reghe afirmă că situația cu care se confruntă acum Anamaria Prodan este rasă la xerox cu situația în care a fost chiar ea, atunci când imrpesara „l-a furat” pe Reghe. Ea este de părere că universul lucrează, iar karma s-a întos acum ca un boomerang. De asemenea spus că nu dorește să se implice și l-a sfătuit și pe fiul ei Luca să nu se implice deoarece trebuie să își respecte tatăl.

Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu, nimănui. Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe. Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care Laurențiu este fericit.

Consider că toate pornesc din Univers. Karma funcționează. În cazul lui Laurențiu, căsnicia s-a oprit după 13 ani de căsnicie, nu 15 așa cum se afirmă. Parcă totul este tras la indigo. Și atunci, ca și acum, Laurențiu a aflat că va deveni tată după șase luni de când ne separasem, rugându-mă să divorțez cât mai repede întrucât cealaltă este gravidă. Și, într-adevăr, i-am acordat divorțul în două luni.

L-am înțeles și l-am ajutat pentru ca al doilea fiu al lui să-i poată purta numele. Am acceptat că totul se terminase și nu am încercat niciodată să-l despart. De altfel, eu m-am recăsătorit și mi-am găsit fericirea. Pe care o păstrez și azi. În ce-l privește pe Laurențiu, reafirm că e numai decizia lui și consider că știe ce e mai bine pentru el.„, a declarat Mariana Pfeiffer.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com