Laurentiu Reghecampf nu o supara pe Anamaria Prodan. Cum face sotia lui la nervi: „Trebuie sa aiba ultimul cuvant”

Interviu de sezantie cu sotii Reghecampf, cei mai iubiti din lumea fotbalului. Cei doi au vorbit despre viata de familie, traiul in Dubai si mici defecte.

a

Laurentiu Reghecampf nu o supara pe Anamaria Prodan. Acesta a facut o mica declaratie, dar valoroasa cat o mie de cuvinte. Antrenorul de fotbal sustine ca sotia lui se supara rar, dar grav. Nu ii trece cu nimic si toata lumea trebuie sa faca ce vrea ea.

Laurentiu Reghecampf sustine ca Anamaria Prodan este o femeie infipta. Stie ce vrea si nu tolereaza ce nu ii place. Acesta o asculta tot timpul pentru ca ‘femeia trebuie să aibă ultimul cuvânt’.

Laurentiu Reghecampf nu o supara pe Anamaria Prodan

  • „Oriunde mergem şi dacă s-a întâmplat ceva şi se supără Ana s-a stricat petrecerea. Le fac semn copiilor, hai acasă! În orice familie sănătoasă, femeia trebuie să aibă ultimul cuvânt”, a spus Reghe.

Anamaria Prodan, despre viata in Dubai

  • „Eu îmi trăiesc fiecare clipă din viaţa mea la maximum, ca şi cum ar fi ultima. Aici suntem în Dubai, aici stau eu cu Laur normal. Avem o altă casă în Abu Dhabi. Aici zona asta e absolut de vis. Nu m-aş muta. Este cea mai frumoasă zonă din Dubai. Noi mergem în Abu Dhabi non stop. Acolo am multe haine. Toată viaţa mea mi-am dorit să trăiesc la hotel.
  • Pentru noi doi e vis, toate restaurantele sunt com cobori din hotel, cea mai frumoasă zonă din Dubai în faţa mea. Stăm jumate jumate. Aici ai absolut tot ce visezi. Noi coborâm din hotel în mall direct. Nici nu trebuie să pleci foarte mult de aici. Noi ne rugăm să stăm aici vreo 20 de ani. E foarte frumos. Te respectă lumea, nimeni nu te înjură. Atât timp cât eşti bun din punct de vedere profesional te respectă toată lumea”, a povestit Anamaria Prodan la Antena Stars.

Viata de familie a sotilor Reghecampf

  • „E cea mai frumoasă perioadă. Îmi văd copiii aranjaţi. Rebeca face 20 de ani, este cu viaţa ei, cu iubitul ei de doi ani. Ea a venit din America, probabil să fie mai aproape, ma gândesc, dar ea nu recunoaște, şi îşi petrece viaţa între Monaco şi Milano. Ce ar putea la 20 de ani un copil să îşi dorească mai mult? Pentru ei, Rebeca este pe picioarele ei, îşi face un drum. Sarah are drumul ei, a intrat cu bursă la facultate pentru următorii patru ani, ceea ce este uluitor. M-a scutit de jumătate de milion. Bebeto este nu bun, foarte bun la fotbal, are o ambiţie incredibilă. El are un program de om mare”, a mai spus Anamaria Prodan.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com